Najnovije Vesti
"TAP 011", “TAP 011” napravili lom na splavu Shake ‘n’ Shake, Gradski Magazin

“TAP 011” napravili lom na splavu Shake ‘n’ Shake

Članovi popularnog sastava”TAP 011″ sinoć su na splavu Shake ‘n’ Shake napravili lom

Održali su dugonajavljivani nastup na Shake ‘n’ Shake posle tačno 5 godina od koncerta u “Beogradskoj areni” a posle 12 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa.

Prepun spalv gostiju ovacijama je pozdravljalo Tapovce, koji su potpuno vladali scenom.

– Dobro veče svima. Očekujte žurku veka . Hvala vam zbog ovog – rekla je vidno uzbuđena Goca Tržan i počela koncert pesmom “Dosadan dan”.

Nastup su otvorili pesmom “Dosadan dan”, zatim su se ređali hitovi “Gaće”, “Bunda”, “Pekara”….

Veliko oduševljenje svih prisutnih izazvao je zaista odlično uvežbani nastup svih članova, pa se činilo kao da nije prošao ni dan od poslednjeg zajedničkog nastupa.

Nakon toga popularna petorka počela je da ređa hitove poput “Šuma”, “Komšinica Mica”, “Laži me”, “Šta to beše mozak”, “Vrapci” čime je sve prisutne vratila u ono vreme kada je ova grupa bila na vrhuncu popularnosti.

Na nastupu su pored mnogobrojnih poznatih ličnosti bili i naši poslavljeni sportisti pa su Miloš Teodosić i Marko Pantelić, te košarkaši Erceg i Rašić.

Vratili su se se na bis da otpevaju pesme “Dosadan dan” i “Bunda”, jer je publika to tražila, a Goca je iskorsitila priliku da pozdravi Miloša Teodosića:

– Miloše, ovo je za tebe, znam da su ti ovo omiljene pesme. Srećno u Riju, do medalje. – rekla je Goca veoma raspoložena i zadovoljna dobrim nastupom uzbuđena Goca Tržan i počela koncert pesmom “Dosadan dan”.

Veliko oduševljenje svih prisutnih izazvao je zaista odlično uvežbani nastup svih članova, pa se činilo kao da nije prošao ni dan od poslednjeg zajedničkog nastupa.

Gosti su imali priliku da vide i koreografije devojaka koje su bile obučen u bunde, a momci su nosili kapetanske kape.

Tapovci su nakon višegodišnje pauze pokazali da bi opet mogli da nastupaju kao grupa i svim fanovima priredili veče za pamćenje.

Pogledajte i poslušajte kako dobro zvuče:

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.