, Tek sada zaista uživam u TV serijama, Gradski Magazin

Tek sada zaista uživam u TV serijama

Obožavam da gledam serije. Veliki sam ljubitelj odmaranja u kući i kvalitetno provedenog vremena ispred ekrana uz dobar i zanimljiv sadržaj. Iako sam do sada mislila da sam uvek u potpunosti uživala u svakoj epizodi koju sam odgledala na svom televizoru ili laptopu, jedan uređaj me je uverio u suprotno – to je Samsung The Frame televizor.

Iako je na prvi pogled malo(mnogo) veći od ostalih televizora koje sam do sada imala, strah da neće stati na zid moje dnevne sobe, kao i da se neće uklopiti celokupan enterijer je nestao čim sam ga unela u kuću i videla da je apsolutno savršen za prostor u kom sam ga zamislila. , Tek sada zaista uživam u TV serijama, Gradski Magazin

Sama činjenica da ovaj uređaj, pored toga što pruža mogućnost gledanja televizijskog sadržaja na inovativan način uz 100% volumen boje sa Quantum Dot tehnologijom,  zahvaljujući svojim mnogobrojnim opcijama, on i ukrašava svaki prostor. Naime, kada je isključen, The Frame postaje platno koje prikazuje neke od najlepših umetničkih dela iz kolekcije od preko 1600 slika iz raznih svetskih muzeja i galerija. Da stvar bude još bolja, na ovom platnu se mogu naći i lične fotografije iz privatne galerije, tako da sada imam mogućnost da omiljenu porodičnu forografiju „okačim“ preko celog zida, što mi je oduvek bila želja.

Još jedan „plus“ je što se za ovaj model može izabrati i ram u raznim bojama kojim se ekran može uokviriti i tako na još realističniji način dočarati lepote omiljenih umetničkih dela. The Frame televizor se može postaviti na TV stalak, kao i na studijski stalak za potpuno moderan izgled dnevne sobe, ali, što se mene tiče, The Frame savršeno pristaje zidu moje dnevne sobe, kao da je za nju i pravljen.

, Tek sada zaista uživam u TV serijama, Gradski MagazinOvaj model televizora se svakako može pohvaliti fenomenalnim performansama, a jedna od njih je posedovanje Quantum Procesor 4K koji inteligentno optimizuje sliku i zvuk i pruža potpuno novo iskustvo gledanja sadržaja, u šta sam se uverila čim sam svoj omiljeni film odgledala po ne znam koji put, ali sada na novom, veeelikom, pametnom ekranu.

Nijedan televizor koji sam do sada imala nije pratio lokalno vreme izlaska i zalaska sunca – The Frame i to radi. Uz pomoć jedinstvene EyeComfort Mod opcije automatski se prilagođava svetlu u prostoriji i pruža čistu i jasnu sliku. Takođe, detalj koji mi je svakako zapao za oko jeste i mat ekran, što znači samo jedno – da ću od sada moći da uživam i u prigušenom svetlu svoje omiljene stone lampe, a odsjaj se neće primećivati. Bravo za Samsung!

Ni zvuk ne zaostaje za svim ovim karakteristikama. Koristeći Object Tracking Sound tehnologiju ovaj uređaj prati zvuk koji dolazi iz svih uglova prostorije, a višekanalni zvučnici, koji su raspoređeni oko celog ekrana, prate akiju i ne dozvoljavaju da promakne nijedan šapat., Tek sada zaista uživam u TV serijama, Gradski Magazin

Na kraju, ali ne najmanje važno, opcija koju sam otkrila, a koja me je svakako ostavila bez teksta jeste Multi View, pomoću koje u kući više nema svađe kada će se šta gledati. Tha Frame se u trenutku može „podeliti“ i na do 4 ekrana i prikazivati do 4 različita sadržaja. Ja gledam seriju, muž uživa u fudbalu, a deca biraju omiljene crtane filmove. Moćno, zar ne?

Oduševljena ovim modelom televizora, zaista sam počela da istražujem i čitam svakakve zanimljivosti i informacije, koje su me dovele do dva veoma bitna podatka. Samsung The Frame televizor se može naći u 5 različitih veličina – 32“, 55“, 65“, 75“, 85“, što je svakako velika prednost prilikom izbora savršenog uređaja, a kada je reč o poverenju u sam brend, kao i kvalitet ovog modela, činjenica da je model The Frame za godinu dana prodat u više od milion primeraka samo potvrđuje da će se ovaj televizor zadržati u mom domu još dugo.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin