Najnovije Vesti
Titula pobednika kompaniji Forma Ideale, Gradski Magazin

Titula pobednika kompaniji Forma Ideale

Titula pobednika kompaniji Forma Ideale, Gradski MagazinKompanija Forma Ideale dobila je titulu pobednika Top 50 – najboljih online stvari u Srbiji, u kategoriji Dom i zabava, koju već 24. put organizuje magazin i online portal PC Press.

„Veliko je zadovoljstvo što smo osvojili nagradu, posebno kada se uzme u obzir da su u našem izboru, pored stručnog žirija, učestvovali i čitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kada su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudićemo se da naša veza sa kupcima bude još jača i da im pružamo ono što očekuju“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Poslovanje u 21. veku zahteva konstantne promene i prilagođavanje navikama kupaca, što kompanija Forma Ideale čini još od 2011. godine, kada je otvorena prva intrernet prodavnica nameštaja u Srbiji, putem koje je omogućeno kupcima da nameštaj kupe putem online prodaje. U korak sa novim tehnologijama, lansirana je i besplatna Android i Apple aplikacija za opremanje doma, koja pruža pomoć i podršku pri uređenju enterijera, a potrošači mogu i da vide kako se odabrani komad nameštaja uklapa u njihovom domu.

Kompanija Forma Ideale konstantno prati i implementira najnovije svetske tehnologije u svom poslovanju kroz proces proizvodnje,  izvoza i razgranatu mrežu maloprodaje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Romantična komedija, je uvek odličan izbor, Gradski Magazin

Romantična komedija, je uvek odličan izbor

Pošto smo mesec ljubavi započeli u romantičnom raspoloženju, valjalo bi ga tako i završiti. Novi …

Reklama koja nas je nasmejala, dobila nastavak, Gradski Magazin

Reklama koja nas je nasmejala, dobila nastavak

Pivske reklame odavno nemaju za cilj samo da prodaju proizvod. Od piva kao jednog od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.