, TM Roh najavio šta možemo da očekujemo od sledećeg Samsung Unpacked događaja: Otvoriće se novo poglavlje inovacija pametnih telefona, Gradski Magazin

TM Roh najavio šta možemo da očekujemo od sledećeg Samsung Unpacked događaja: Otvoriće se novo poglavlje inovacija pametnih telefona

, TM Roh najavio šta možemo da očekujemo od sledećeg Samsung Unpacked događaja: Otvoriće se novo poglavlje inovacija pametnih telefona, Gradski MagazinTM Roh, predsednik i načelnik sektora za mobilne komunikacije, Samsung Electronics, u svom najnovijem obraćanju javnosti najavio je šta se može   očekivati za predstojeći Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, koji će se održati 11. avgusta u 16:00 sati preko zvaničnog YouTube kanala kompanije, kao i službene web stranice. TM Roh se osvrnuo na prethodnu godinu, navodeći kako je kompanija razvila svoju Galaxy Z seriju pametnih telefona, koja će preoblikovati sam doživljaj pametnog telefona i doneti potpuno novo korisničko iskustvo. Takođe, naveo je kako Samsung nastavlja da se fokusira na epsko iskustvo kamere, vrhunske tehnologije, dugotrajnu bateriju i snažnu zaštitu.

 Dok istražujemo sve načine kako da korisnicima pružimo samo ono najbolje, često se u tome nađemo i na nepoznatom terenu. Kada smo lansirali Galaxy Fold seriju pametnih telefona, stvorili smo potpuno novu kategoriju uređaja, ali tu nismo stali. Brojne inovacije pružili smo i s Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip pametnim telefonima, gdje smo spojili vrhunsko preklopno iskustvo pametnih telefona zajedno s mogućnostima koje korisnici poznaju i vole“, napisao je TM Roh, naglasivši ujedno i svoje uzbuđenje zbog nadolazeće treće generacije pametnih telefona i sjajnih mogućnosti za multitasking i veću izdržljivost koju će oni omogućiti.

TM Roh takođe ističe saradnju sa liderima u industriji kao što su Google i Microsoft, koja je rezultirala tehnologijom koja je sigurna i prilagođena današnjoj ubrzanoj svakodnevnici. „Kontinuirano zajednički razvijamo najsavremenija sigurnosna rešenja u saradnji s ključnim partnerima kako bismo zaštitili uređaje i privatnost svakog našeg korisnika. Tako će se svim aplikacijama i podacima upravljati potpuno bezbedno“, rekao je TM Roh.

Novo poglavlje inovacija je počelo

U obraćanju javnosti, TM Roh najavio je neke detalje koje možemo očekivati s novim uređajima za ovaj Unpacked: „Galaxy Z Fold kombinuje sve što volimo kod pametnih telefona i tableta. Ovi uređaji donose potpuno nov način rada, povezivanja i stvaranja sadržaja. S druge strane, Z Flip donosi estetsku privlačnost čiji se dizajn sastoji od izdržljivih, novih materijala. Zato ćemo na Unpacked virtualnom događaju predstaviti neka nova iznenađenja za ove pametne telefone, uključujući S Pen olovku specijalno dizajniranu za preklopne uređaje.“

Ono što je takođe zanimljivo i što je bitno naglasiti u vezi sa Galaxy Note serijom, je da umesto za ovo doba godine uobičajenog predstavljanja Galaxy Note pametnih telefona, novi uređaji uključivaće i neke od omiljenih karakteristika Note pametnih telefona.

 Da li je „dobro“ dovoljno dobro?

U skladu sa Galaxy Unpacked 2021 – Get Ready to Unfold virtualnom događaju, Samsung je pokrenuo i posebnu kampanju digitalnog OOH oglašavanja čiji je motiv slogan „Da li je „dobro“ dovoljno dobro?“. Kampanja služi da ohrabri korisnike da razmotre jesu li zaista zadovoljni svojim trenutnim pametnim telefonima, a upravo bi Unpacked 11. avgusta mogao dati najbolji odgovor na ovo pitanje. 

Samsung Galaxy Unpacked 2021: Get Rady to Unfold korisnici mogu pratiti virtuelno preko Samsung YouTube kanala 11. avgusta 2021. u 16:00 sati na linku www.youtube.com/samsung, kao i službene web stranice www.samsung.com.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin