, Tople večeri provedite u duhu kvalitetnih filmova, Gradski Magazin
Left to right: Kyle Chandler plays Jackson Lamb, Joel Courtney plays Joe Lamb, Elle Fanning plays Alice Dainard, and Ron Eldard plays Louis Dainard in SUPER 8, from Paramount Pictures.

Tople večeri provedite u duhu kvalitetnih filmova

Imate jasnu i ozbiljnu nameru da popodne, posle posla i svih drugih obaveza uključite televizor, sebi poslužite omiljene grickalice i sednete u najudobniju fotelju, a sve to kako biste uživali u nekom od filmova koji se emituju. Međutim, kada za to dođe vreme, „šaltanje“ kanala je neizostavno jer vam se nijedan od ponuđenih sadržaja ne čini zanimljivim. Zbog toga, predstavljamo filmove sa kojima zasigurno nećete pogrešiti: , Tople večeri provedite u duhu kvalitetnih filmova, Gradski Magazin

Već u sredu, od 19:30h, na kanalu FilmBox Extra možete odgledati film „Peščani čovek“. Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska reći će vam glumci Fabian Krüger i Irene Brügger.

Subotu rezervišite za film „Super 8“ u kom glavne uloge tumače Elle Fanning, AJ Michalka i Kyle Chandler. Tokom leta 1979. grupa prijatelja posmatra kako voz iskače iz šina i zakucava se u skladište vagona, nakon čega počinju istraživanje neobjašnjivih događaja koji će uslediti u njihovom malom gradu. Film će početi sa emitovanjem u 19:10h na kanalu FilmBox Premium.

, Tople večeri provedite u duhu kvalitetnih filmova, Gradski MagazinAko ste raspoloženi za komediju, na kanalu FilmBox Stars će se u nedelju od 16:15h puštati film „Restoran“. Ova zabavna i topla priča smeštena je unutar uzbudljive kulinarske scene San Franciska. Priča prati Sala Sartinija, radišnog kuvara, koji mora pronaći način da ponovo raspali svoju ljubav prema kuvanju, ali i da popravi odnose sa svojim sinom, pre nego što još jednom sve stavi na kocku. Glavne likove igraju Tony Denison, John Patrick Amedori i Kandis Erickson.

Uživajte!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin