TOS, TOS na sajmu Place2go u Zagrebu, Gradski Magazin

TOS na sajmu Place2go u Zagrebu

Turistička organizacija Srbije, TOS predstaviće i ove godine našu zemlju na  sajmu Place2go u Zagrebu, od 13. do 15. marta 2015.

Pod okriljem godišnje kampanje TOS „Moja Srbija“ posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, živopisnim gradovima i muzičkim festivalima.

Na štandu TOS, svoje ponude će predstaviti Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Beograd, Turistička organizacija Novi Sad, STC Bajina Bašta, MK Mountain Resort, Hotel „Hotel Aquastar Danube“ i  Hotel „ Galleria“, Subotica.

TOS, TOS na sajmu Place2go u Zagrebu, Gradski Magazin

Dan pre početka sajma, 12. marta, Turistička organizacija Srbije  organizovaće workshop – susret predstavnika hotelske industrije i turističkih agencija iz Srbije sa predstavnicima turističkih agencija iz Hrvatske. Prijavljeno je više od 20 turističkih subjekata i iz Srbije i iz Hrvatske. Workshop će biti održan u hotelu „International“ u Zagrebu.

Na osnovu zvaničnih podataka Zavoda za statistiku Republike Srbije, u 2014. godini u Srbiji je boravilo 63.779 turista iz Hrvatske, što je 19% više u odnosu na 2013. godinu. Turisti iz Hrvatske u 2014. godini ostvarili su 116.921 noćenja, odnosno 16% više. U odnosu na broj ostvarenih noćenja inostranih turista u 2014. godini, turisti iz Hrvatske nalaze se na visokom četvrtom mestu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin