TOS, TOS na sajmu Place2go u Zagrebu, Gradski Magazin

TOS na sajmu Place2go u Zagrebu

Turistička organizacija Srbije, TOS predstaviće i ove godine našu zemlju na  sajmu Place2go u Zagrebu, od 13. do 15. marta 2015.

Pod okriljem godišnje kampanje TOS „Moja Srbija“ posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, živopisnim gradovima i muzičkim festivalima.

Na štandu TOS, svoje ponude će predstaviti Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Beograd, Turistička organizacija Novi Sad, STC Bajina Bašta, MK Mountain Resort, Hotel „Hotel Aquastar Danube“ i  Hotel „ Galleria“, Subotica.

TOS, TOS na sajmu Place2go u Zagrebu, Gradski Magazin

Dan pre početka sajma, 12. marta, Turistička organizacija Srbije  organizovaće workshop – susret predstavnika hotelske industrije i turističkih agencija iz Srbije sa predstavnicima turističkih agencija iz Hrvatske. Prijavljeno je više od 20 turističkih subjekata i iz Srbije i iz Hrvatske. Workshop će biti održan u hotelu „International“ u Zagrebu.

Na osnovu zvaničnih podataka Zavoda za statistiku Republike Srbije, u 2014. godini u Srbiji je boravilo 63.779 turista iz Hrvatske, što je 19% više u odnosu na 2013. godinu. Turisti iz Hrvatske u 2014. godini ostvarili su 116.921 noćenja, odnosno 16% više. U odnosu na broj ostvarenih noćenja inostranih turista u 2014. godini, turisti iz Hrvatske nalaze se na visokom četvrtom mestu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023., Gradski Magazin

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023.

Posle letnje pauze, nakon završetka prvih kvalifikacija, nastavlja se nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i …

Jačanje tržišne pozicije kroz međunarodne sajmove, Gradski Magazin

Jačanje tržišne pozicije kroz međunarodne sajmove

Srbija svoje izvozne potencijale koristi i unapređuje iz godine u godinu, što dovodi do činjenice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin