TOS, TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi

Turistička organizacija Srbije TOS predstaviće objedinjenu turističku ponudu naše zemlje na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2015 koja se održava u Moskvi od 18. do 21. marta.

Tim povodom, danas je u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Moskvi u organizaciji TOS održana konferencija za novinare kojoj je prisustvovalo oko sedamdeset predstavnika medija i turističke privrede iz Rusije.

Predstavnici TOS održali su prezentaciju o turističkim potencijalima Srbije, dok su predstavnici srpskih banja, koje će se na sajmu predstaviti na štandu TOS (Prolom, Lukovska i Atomska banja, kao i zdravstveni centar Merkur) u petominutnim prezentacijama predstavili ponudu svojih destinacija. Nakon izlaganja, održana je radionica gde su ruski novinari i turistički privrednici mogli detaljnije da se upoznaju sa ponudom predstavljenih destinacija.

TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije turističkoj berzi MITT 2015 zakupljen je izložbeni prostor veličine 89 m². Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Zlatibora, Turistička organizacija grada Subotice, kao i organizatori putovanja i predstavnici već pomenutih banja.

Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije sa posebnim naglaskom na ovogodišnju kampanju namenjenu dijaspori „Moja Srbija“, uz isticanje ponude za kratke odmore u gradovima i ponude srpskih banja i spa centara kao posebnog i najinteresantnijeg proizvoda za ruske turiste.

MITT MOSCOW

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin