TOS, TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi

Turistička organizacija Srbije TOS predstaviće objedinjenu turističku ponudu naše zemlje na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2015 koja se održava u Moskvi od 18. do 21. marta.

Tim povodom, danas je u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Moskvi u organizaciji TOS održana konferencija za novinare kojoj je prisustvovalo oko sedamdeset predstavnika medija i turističke privrede iz Rusije.

Predstavnici TOS održali su prezentaciju o turističkim potencijalima Srbije, dok su predstavnici srpskih banja, koje će se na sajmu predstaviti na štandu TOS (Prolom, Lukovska i Atomska banja, kao i zdravstveni centar Merkur) u petominutnim prezentacijama predstavili ponudu svojih destinacija. Nakon izlaganja, održana je radionica gde su ruski novinari i turistički privrednici mogli detaljnije da se upoznaju sa ponudom predstavljenih destinacija.

TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije turističkoj berzi MITT 2015 zakupljen je izložbeni prostor veličine 89 m². Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Zlatibora, Turistička organizacija grada Subotice, kao i organizatori putovanja i predstavnici već pomenutih banja.

Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije sa posebnim naglaskom na ovogodišnju kampanju namenjenu dijaspori „Moja Srbija“, uz isticanje ponude za kratke odmore u gradovima i ponude srpskih banja i spa centara kao posebnog i najinteresantnijeg proizvoda za ruske turiste.

MITT MOSCOW

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin