TOS, TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi

Turistička organizacija Srbije TOS predstaviće objedinjenu turističku ponudu naše zemlje na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2015 koja se održava u Moskvi od 18. do 21. marta.

Tim povodom, danas je u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Moskvi u organizaciji TOS održana konferencija za novinare kojoj je prisustvovalo oko sedamdeset predstavnika medija i turističke privrede iz Rusije.

Predstavnici TOS održali su prezentaciju o turističkim potencijalima Srbije, dok su predstavnici srpskih banja, koje će se na sajmu predstaviti na štandu TOS (Prolom, Lukovska i Atomska banja, kao i zdravstveni centar Merkur) u petominutnim prezentacijama predstavili ponudu svojih destinacija. Nakon izlaganja, održana je radionica gde su ruski novinari i turistički privrednici mogli detaljnije da se upoznaju sa ponudom predstavljenih destinacija.

TOS, TOS Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi, Gradski Magazin

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije turističkoj berzi MITT 2015 zakupljen je izložbeni prostor veličine 89 m². Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Zlatibora, Turistička organizacija grada Subotice, kao i organizatori putovanja i predstavnici već pomenutih banja.

Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije sa posebnim naglaskom na ovogodišnju kampanju namenjenu dijaspori „Moja Srbija“, uz isticanje ponude za kratke odmore u gradovima i ponude srpskih banja i spa centara kao posebnog i najinteresantnijeg proizvoda za ruske turiste.

MITT MOSCOW

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin