Najnovije Vesti
5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM

Totally Wellness: 5 dana detoks program koji organizuje Tatjana Popović

5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

ZAŠTO NAM JE POTREBNA DETOKSIKACIJA?

Detoksikacija predstavlja proces otklanjanja štetnih materija iz organizma. Hrana, voda, vazduh, lekovi, stres, kozmetički proizvodi i niz drugih činilaca podstiču akumulaciju štetnih materija u našem organizmu iz godine u godinu. Svi ti otrovi usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju regeneraciju.

Detoksikacija, kao proces eliminacije toksina iz organizma, čini da se naše telo oporavi, obnovi energiju, vitalnost i uspostavi neophodnu ravnotežu.

5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin 5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin 5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin 5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

Petodnevni detoks program je od sada dostupan u tri grada u Srbiji – u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Tatjana je lično uključena u pripremu hrane, što sam koncept detoks programa čini posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane prenosi na sva jela koja ćete u toku programa imati na meniju.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

Tokom svih 5 dana programa, obroci će biti spremni za preuzimanje između 7:30 i 8:30 ujutru. U paketu za jedan dan nalaziće se tri glavna obroka (doručak, ručak i večera), kao i dve užine. Svi obroci će biti označeni tako da znate koji obrok kada treba pojesti.

Zdrava, ukusna i pažljivo birana hrana u detoks programu omogućiće Vam da se osećate sveže, poletno, lako i punim energije. Namirnice koje sačinjavaju petodnevni meni jačaju imuni sistem, podstiču eliminaciju akumuliranih toksina iz organizma, utiču na mršavljenje i otkrivanje potencijalne intolerancije na određenu hranu.

BENEFITI “5 DANA DETOKS PROGRAMA”
Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu životnog stila i dotadašnjeg načina ishrane. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol, visok krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojni drugi.

NAJČEŠĆI POSTIGNUTI REZULTATI NAKON “5 DANA DETOKS PROGRAMA”

 • Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od menija programa
 • Unapređenje rada organa digestivnog trakta
 • Smanjenje ili potpuna eliminicija nadutosti
 • Mnogo više energije
 • Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica
 • Bolji san
 • Intenzivnije čulo ukusa
 • Lepša koža
 • Podstaknutost da klijenti nastave sa zdravim načinom ishrane

5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

 PROGRAM UKLJUČUJE:

 • 3 glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine u toku 5 dana detoks programa
 • Online konsultaciju (Skype, Viber, Whatsapp) u trajanju od 45 minuta u toku koje će vam Tatjana pružiti brojne preporuke i savete kako da nastavite sa zdravim načinom ishrane uprkos brojnim obavezama
 • Uvod u individualne i grupne health coaching programe ukoliko vam je potrebna podrška u ostvarivanju ciljeva vezanih za korigovanje načina ishrane, životnog stila i telesne težine
 • Newsletter sa zdravim receptima

“5 DANA DETOKS PROGRAM” PREDSTAVLJA BEZGLUTENSKI, VEGANSKI PETODNEVNI PLAN ISHRANE 

5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin5 dana detoks program, Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM, Gradski Magazin

Tatjana Popović je prvi sertifikovani Health Coach u Srbiji, autor elektronske knjige ,,5 DANA DETOKS PROGRAM” i makrobiotički edukator. Studije Health Coaching-a je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku, gde je obučena sa 100 različitih dijetetskih teorija i lifestyle metoda. Na Menhetnu je osnovala svoju privatnu praksu pod nazivom Totally Wellness, sarađujući sa brojnim internacionalnim klijentima i pomažući im da promene ishranu i stil života. Tatjanini počeci bavljenja zdravom hranom vezani su za makrobiotički režim ishrane čije je osnove savladala uz pomoć mentora – prestižnog holivudskog konsultanta makrobiotike Mine Dobić uz čiju pomoć je prebrodila kancer koji joj je dijagnostikovan sa 18 godina.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Kosa, 10 svakodnevnih navika zbog kojih nam kosa opada kao luda, Gradski Magazin

10 svakodnevnih navika zbog kojih nam kosa opada kao luda

Ako znamo da je normalno dnevno u proseku izgubiti od 50 do 100 vlasi kose, …

nova PRAVILA za putovanja, Novi soj VIRUSA- nova PRAVILA za putovanja!, Gradski Magazin

Novi soj VIRUSA- nova PRAVILA za putovanja!

Putnici za Australiju moraće da pokažu negativni test na kovid 19 pre nego što uđu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.