, Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu!, Gradski Magazin

Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu!

Strastveni filmoljupci uvek tragaju za novim naslovima, istražuju različite žanrove i detaljno analiziraju glumu omiljenih aktera, dok su sa druge strane oni koji se jednostavno prepuste i uživaju u kadrovima. Ipak, jedno im je definitivno zajedničko – ljubav prema kinematografiji. Bez obzira na to kojoj grupi pripadate, nema razloga da ne uživate u filmovima koje vam preporučujemo ove nedelje.

Već u sredu od 19.20h na kanalu FilmBox Extra možete pogledati film “Borac”. Aiša ide u srednju školu, a njen otac, koji je u Dansku emigrirao iz Turske, siguran je da će da postane doktorka. Aiša ipak više voli borilačke veštine od lekcija. Ne poštuje roditeljsku zabranu, odbacuje islamske principe koje su joj roditelji ucepljivali godinama i počinje sa muškarcima da trenira u Kung fu klubu.

, Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu!, Gradski Magazin
Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu! 4

Ukoliko uživate u trilerima, film “Misterija u Napulju” će vas oduševiti. U Napulju rastrzanom između magije i praznoverja, ludila i racionalnosti, misterija obavija postojanje Adrijane, devojke koja se našla između iznenadne zaljubljenosti i nasilnog zločina. Film će se emitovati u četvrtak od 21h na kanalu FilmBox Premium.

Subotnje veče će biti odlično ukoliko sa dobrim društvom odlučite da odgledate film “Dobra devojka” u kom ćete uživati u fenomenalnoj glumi Jennifer Aniston. Život mlade udate žene pretvara se u pakao kada započne strastvenu i nezakonitu aferu sa neobičnim momkom iz diskonta, koji je umislio da je Holden Kolfild. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Stars, a udobno se smestite od 22.35h.

, Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu!, Gradski Magazin
Tragate za dobrim i uzbudljivim filmovima? Na pravom ste mestu! 5

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, “SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA, Gradski Magazin

“SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. …

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin