, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i boja, do organizacije prostora i funkcionalnih elemenata. Svaki aspekt dizajna kuhinje ima svoju ulogu u stvaranju kvalitetnog i efikasnog radnog okruženja. Od izbora kuhinjskih elemenata koji odražavaju naše estetske preferencije, do pametnog planiranja prostora za optimalnu funkcionalnost, svaki korak u uređenju kuhinje ima svoj značaj. Osim toga, korišćenje kvalitetnih materijala i pravilna postavka elemenata mogu značajno uticati na trajnost i praktičnost kuhinjskog prostora.

U potrazi za savršenim spojem između lepote i praktičnosti, otkrivamo kako kuhinjski prostor može postati pravo kulinarsko utočište u našem domu.

Izgled kuhinje i trpezarijskog dela možete kombinovati da se slažu ili da uspostavite totalni kontrast između njih. Kuhinja LOARA 200 primer je spoja modernog i praktičnog izgleda kuhinjskog ambijenta. Nudi kompletno rešenje za uređenje kuhinje, a jedinstveni savremeni dizajn u kombinaciji dekora opak bele, crne i bele mat folije zadovoljava estetske zahteve u uređenju svakog prostora.

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin
Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj 4

Frontovi izrađeni u vidu dekorativnog panela trenutno su jedna od popularnijih opcija za obradu pločastog nameštaja, a kombinacija crnog rama gornjeg elementa i detalja crnih metalnih ručica dodatno doprinosi modernom izgledu.

Kako se prikazana kuhinja prodaje bez radne ploče, preporuka za istu može biti u crnoj nijansi, u dimenziji preporučenoj za ovu kuhinju.

Iz velikog asortimana dekoracije i kuhinjskog posuđa, možete izdvojiti neke od neophodnih stavki, poput vinskih čašakutija za namirnicetacne za serviranjekutije za šećerbrašnokafu… Prostor možete osvežiti nekom ukrasnom biljkom ili saksijom sa začinskim biljem, ukoliko u tom delu doma imate dovoljno svetlosti, a ukoliko to nije slučaj, veštačko cveće u saksiji može biti sjajno rešenje. Ne zaboravite ni prostirku za pod, jer pored toga što je realno potrebna i vizuelno može ulepšati ovaj deo doma.

Za ljubitelje drvo dekora, a ujedno modernijeg kuhinjskog rasporeda savršen izbor je komplet kuhinja TAMARA 200, jedinstvenog savremenog dizajna u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog hrasta, koja zadovoljava estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta.

Kako je u pitanju komplet kuhinja bez radne ploče, iz velikog asortimana gde možete birati razne dezene i dimenzije, predlog je ploča artisan hrast 200.

Ambijentu možete dodati i nekoliko detalja takođe sa drvo dekorom, koji imaju i upotrebnu i estetsku vrednost, kao što je kutija za hleb ili činija od bambusa. U mračnijim delovima kuhinje lep detalj je uvek i veštačko cveće u saksiji, a neizostavan u kuhinji je svakako escajg, kao i čaše za piće.

Ukoliko su vam pored osnovnih elemenata kuhinje za vaš ambijenta potrebni i dodatni elementi, onda je odličan izbor za vas kuhinja DIANA 200. U dekoru sivog hrasta i pesak lak folije osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera. Jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, kao i donji dvokrilni elementi sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje kuhinjskog inventara.

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin
Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj 5

Kao zasebne elemente možete odabrati dvokrilni kuhinjski element DIANA 60A kao praktičan prostor za odlaganje i ugradni aspirator,  element koji je pogodan za ugradnu rernu je kuhinjski element DIANA D60 UR, a tu je i kuhinjski element DIANA BD 60, ukoliko imate potrebu za dodatnim prostorom za odlaganje. Uz ovu kuhinju se odlično slaže radna ploča u dekoru sivog hrasta.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ambijent dodatno opremite posuđemveštačkim cvećem, detaljima poput manje i veće tegle, ili držačem ubrusa, koji će ulepšati kutak u kuhinji i svakako ga učiniti praktičnijim.

Na kraju, važno je da kuhinja bude uređena zaista po vašoj meri, odnosno da to bude prostor koji odražava vaše potrebe, stil i lični pečat. Kada svaki detalj odražava vašu jedinstvenost i omogućava vam da uživate u kulinarskim poduhvatima sa lakoćom i zadovoljstvom, tada ste postigli pravu harmoniju između funkcionalnosti i estetike u svom kulinarskom kutku.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin