Dekorativni kuhinjski elementi, Transformišite kuhinju pažljivo biranim detaljima, Gradski Magazin

Transformišite kuhinju pažljivo biranim detaljima

Kuhinja je prostorija koja zahteva praktičnost i funkcionalnost, s obzirom na svakodnevno korišćenje. Ona predstavlja srce doma i važno je da je uredite sa posebnom pažnjom. Dekorativni detalji će je dodatno utopliti, a mogu i potpuno transformisati vizuelni izgled vaše kuhinje. Izuzetno je važno i kakav je kuhinjski pribor, kao i posuđe za pripremu hrane, kuhinjski tekstil i oprema za posluživanje.

Dekorativni kuhinjski elementi, Transformišite kuhinju pažljivo biranim detaljima, Gradski MagazinBaš takvi detalji uneće pravo osveženje u ambijent kuhinje, a kombinacija jednobojnih tanjira, posebno u bojama poput recimo roze ili klasičnih crnih, kao i onih koji su jedinstveno upečatljivi po svom dizajnu, daju idealni kontrast za naglašavanje tih sitnih, a ujedno jako bitnih detalja. Možete svaki postaviti i na zaseban podmetač, za elegantniji efekat. Vaza sa cvećem uvek je lep dodatak i donosi svežinu i boje u ambijent, a vaš izbor može biti i prirodno ili veštačko cveće.

Sa dolaskom proleća, dolaze i nove ideje za uređenje doma i dodavanje novih detalja u tom duhu. Ukoliko želite da menjate i uređujete kuhinju, sjajan izbor može biti kuhinja PROWANSJA, sa belim frontovima i radnom pločom u teksturi zlatnog hrasta, koja predstavlja jedan idealni kutak rustičnog stila. Veliki izbor zatvorenih i otvorenih gornjih i donjih elemenata, doprineće funkcionalnom uklapanju kolekcije u prostorije različitih dimenzija i stvoriti pravu kulinarsku bajku u vašem domu.

Kada govorimo o kuhinjskim detaljima, pored posuđa koje se koristi svakodnevno, posebno je korisno i ono koje služi za skladištenje namirnica. Takvi detalji imaju važnu ulogu u svakodnevnim kuhinjskim aktivnostima, ali isto tako mogu umnogome doprineti opštem utisku o vašoj kuhinji, a samo jedan primer je kutija za hleb, sa detaljem poput drvenog poklopca, koji može služiti i kao daska za sečenje ili koji će jednostavno uneti malo rustičnosti u ambijent. Možete dodati i kutije za kafu i šećer u istom dizajnu, a uz ovaj ambijent bi se fino uklopila kuhinjska rukavica u floralnom dezenu, kako estetski, tako i praktično. Element koji je uvek potreban u kuhinji i koristi se skoro svakodnevno, za razne priloge, salate, odlaganje hrane, jeste staklena činija, i njih nikada nije mnogo u kuhinji, a set staklenih činija DEFNE sigurno biste često koristili za razne vrste posluženja.

Za posluživanje je inače uvek bitna praktičnost. Zato je važno da u kuhinji na dohvat ruke uvek imate činije, nekoliko čaša, ali i poslužavnik koji predstavlja pravu pomoć za donošenje omiljenog čaja, kafe ili neke druge vrste posluženja.

Dekorativni kuhinjski elementi, Transformišite kuhinju pažljivo biranim detaljima, Gradski MagazinKuhinja NERA u belom dekoru veoma je modernog i elegantnog izgleda i ostavlja prostora da se jako lepo ukrasi propratnim detaljima. Ukoliko su boje te koje za vas predstavljaju osveženje, dizajneri enterijera Forma Ideale kao pravi izbor za svakodnevno uživanje u ispijanju kafe predlažu šolju sa tacnom u nekoj veseloj boji. Čaše za vino takođe su uvek dobrodošle, posebno u momentima razgovora i opuštanja sa dragim ljudima uz vino.

Naravno, neizostavni deo svakog malog kutka jesu biljke, ili makar one veštačke, koje bi na najbolji način upotpunile ambijent.

Detalji često odigraju glavnu ulogu i upotpune ceo izgled, što možemo videti i na primeru dekorisanja doma ili kuhinje konkretno. Dodavanjem dekoracije i propratnih elemenata možete stvoriti potpuno drugačiji ambijent koji će doneti pravo osveženje i vama i samom prostoru.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin