Najnovije Vesti
TRAŽIMO DORI U BIOSKOPIMA CINEPLEXX, Gradski Magazin

TRAŽIMO DORI U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

TRAŽIMO DORI OVOG VIKENDA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Porodični dan uz Diznijevu avanturu i poklone iznenađenja za sve mališane

Uplovite u morsko carstvo sa Dori i Nemom! Porodični dan u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center održaće se u nedelju, 19. maja, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije aniirane avanture „U potrazi za Dori“ u 2D i 3D verziji.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane simpatičnim stvorenjima iz morskih dubina, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“. Zahvaljujući Reefroom morskom akvarijum studiju, mališani će imati priliku da se upoznaju sa Dori, dok će za poklone iznenađenja biti zadužen brend Pez.

TRAŽIMO DORI, TRAŽIMO DORI U BIOSKOPIMA CINEPLEXX, Gradski Magazin

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Karte za Porodični dan i projekciju filma „U potrazi za Dori“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!, Gradski Magazin

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!

Članice grupe Hurricane, pokazale su svoje kulinarsko umeće, ali i humanost koja je, nažalost, retkost …

Višekratne ekološke vrećice za voće i povrće, Gradski Magazin

Višekratne ekološke vrećice za voće i povrće

U odabranim Maxi, Tempo, Shop&Go prodavnicama i u Mega Maksiju, na odeljenju pijace, kupcima su …

Leave a Reply

Your email address will not be published.