Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju, Gradski Magazin

Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju

U današnje vreme, kada živimo ubrzano i kada nam poslovne obaveze zauzimaju ogroman deo dana, svaki slobodan trenutak treba iskorititi kvalitetno. Možda i najlepši trenuci u toku dana su oni koje provodimo sa najdražim osobama, zato zajedničko gledanje filmova može da predstavlja idealan način da se odmorimo. U nastavku vam predlažemo u kojim filmovima možete uživati u toku ove nedelje.

U četvrtak, na kanalu FilmBox Extra, možete pogledati film „Glavni sastojak“. U ovoj fenomenalnoj priči, Džoel, vlasnik fabrike Ekstrakt, pokušava da se izbori sa bezbroj ličnih i poslovnih problema, kao što su njegova potencijalno neverna žena i radnici koji žele da ga iskoriste. Film će se emitovati od 22.40h.

Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju, Gradski Magazin

Za sve ljubitelje akcija, kanal FilmBox Premium će u petak od 21h prikazivati film „Trgovina kožom”. Kada ostareli bivši ubica naleti na manijakalnog svodnika i očajnu devojku pod njegovom kontrolom, odlučuje da je izvuče iz kandži brutalnih gangstera, za koje ljudska bića predstavljaju valutu. Neverovatni kadrovi će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Poslednji, ali ne najmanje vredan film koji predlažemo za ovu nedelju jeste komedija „Ljubav iz romana” u kom možete upoznati perspektivnog romanopisca, Nejta Šeparda i prelepu Dženi Sparks, koji se susreću u popularnom njujorškom restoranu. Oboje su nedavno izašli iz komično košmarnih veza. Njihov slučajni susret neočekivano će od njih napraviti cimere, a uprkos ogromnim razlikama, brzo će shvatiti da su celog života čekali jedno na drugo. Film će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Stars, a kako ga ne biste propustili, podesite podsetnik na 19.30h.

Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju, Gradski Magazin

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin