Spektakl, Tropical Inn – spektakl na Kalemegdanu, Gradski Magazin
Noć vrelih hitova

Tropical Inn – spektakl na Kalemegdanu

Tropical Inn – spektakl na Kalemegdanu

Tropical Inn, 28. i 29. avgust- Noć vrelih, tehno bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa kojim je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Kalemegdan Summer Festival predstavlja spektakl koji je nastao od ideje da Beograd dobije svoj veliki festival elektronske muzike, na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Budite deo priče, od njenog samog početka i učestvujte u izgradnji festivala, koji će iz godine u godinu prerasti u veliku manifestaciju, i tradicionalno se održavati na Beogradskoj tvrđavi, gde će okupljati brojne posetioce iz Srbije i zemalja regiona, ali i brojne strane turiste iz raznih krajeva sveta.

Publika će imati priliku da uživa u megahitovima „Imprint of pleasure“ i „Come on Now“ kojima će se predstaviti Nemački duo. Čuveni DJ Coyu koji „vlada Španijom” , kako piše jedan britanski magazin i osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara Music” koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem broj. 1 mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.

Drugog dana festivala, 29. avgusta, uz podršku Heinekena, očekuje nas pravi spektakl na kojima će se predstaviti domaći rezidenti. Kao glavne zvezde za DJ pultom naćiće se velikani domaće scene Dejan Milićević i Boža Podunavac. Pored njih publika će imati priliku da prisustvuje nastupu Phill & Dansemore-a i Luke Vukovića & Ivana Radojevića.

Usled teške bolesti Nemanje Ivanovića-Manye, člana dobro poznatog sastava Calavera & Manya, koji treba da nastupaju kao podrška velikim DJ legendama, Tropical Inn se priključuje akciji prikupljanja novca za DJ Manyu, kojem je pomoć preko potrebna. Organizatori su odlučili da će 100RSD od svake karte odvojiti za Nemanjinu operaciju, kako bi se što pre omogućio oporavak. Karte za prvi dan festivala mogu se kupiti po ceni od 700 RSD na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Kupite svoju kartu za Kalemegdan Summer Festival na vreme i obezbedite sebi ulaz na tri najveća događaja ovog leta u Beogradu!

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena, Gradski Magazin

Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena

Kompanija Yanfeng kontinuirano se zalaže za sprečavanje klimatskih promena, pa je treći put zaredom od …

, Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela, Gradski Magazin

Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela

Blagodeti vune, kao najboljeg priodnog materijala brojne su zbog lekovitih svojstava vune i njenog uticaja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin