, Trpezarija iz vaših snova, Gradski Magazin

Trpezarija iz vaših snova

Užurban način života često dovede do toga da obroke imamo van kuće, pa su sve ređi trenuci porodičnog okupljanja i zajedničkog uživanja u obedovanju.  Mesto u domu koje upravo okuplja i drži celu porodicu na okupu jeste trpezarija. Mnogima je upravo zato i omiljeno mesto u domu, jer pruža priliku da provedemo kvalitetno vreme sa najmilijima nakon dugog dana ili započnemo dan uz šoljicu tople kafe. Potrudite se da vaša trpezarija bude prijatan ambijent u kome ćete potpuno uživati, a mi ćemo podeliti sa vama nekoliko praktičnih saveta koji će vam biti pomoć i inspiracija.

, Trpezarija iz vaših snova, Gradski MagazinU većem prostoru možete kombinovati trpezarijski sto M327 sa trpezarijskim stolicama S573 i S627 u bež štofu, a postavku u samom centralnom delu učinite zanimljivom tako što ćete umesto klasičnog dodavanja još par stolica dodati trpezarijsku klupu u istoj boji štofa. Na taj način od različitih komada nameštaja istih dezena i obrada dobijete jedinstveni kutak za uživanje sa najdražima.

Pored ovih standardnih komada nameštaja, u većim trpezarijskim prostorima obično ostaje dosta dodatnog mesta i za interesantne, ali pre svega funkcionalne, komade nameštaja za odlaganje. Uz kombinaciju komada iz kolekcije KORA u beloj boji – ugaone vitrine, ugaone komode, standardne komode ili otvorene police, u zavisnosti od dostupnog prostora, dobija se jedna svedena celina savršeno uklopljenog trpezarijskog ambijenta.

Koncept otvorenog prostora u domu dobija na popularnosti poslednjih godina zbog svog besprekornog izgleda i prostranosti. Ovakvi rasporedi izgledaju lepše i uređenije za oko, a odsustvo pregradnih zidova pomaže u uštedi prostora, čineći da soba izgleda široko i bez nereda. U tom slučaju, jedno od rešenja može biti trpezarija u nastavku dnevnog boravka, kao i kombinacija sa nekim od sistema elemenata koji bi se savršeno uklopili uz odabir komada trpezarije u istom dekoru.

Kao glavne elemente možete odabrati trpezarijski sto OSCAR, u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama DC-232, a vitrine ANDORA POP 2K1F i ANDORA 2K VS2 mogu biti sjajan dodatak, pritom su veoma funkcionalne i praktične za skladištenje. Otvorene police na elementima iz sistema mogu biti idealno mesto za omiljene knjige ili uspomene u vidu fotografija, dok su zatvoreni delovi idealno mesto koje uvek nedostaje za još neke stvari i sitnice. Ambijent će na najbolji način osvežiti i upotuniti udobna fotelja CUBA atraktivnog i modernog dizajna.

Još jedno moderno rešenje, koje je ujedno element koji odvaja kuhinju od ostatka prostorije, ali je i sam koristan u vidu mini trpezarije, jeste postavka barskog stola. Za veće prostorije može biti pomoćni element, dok je za manje idealno rešenje za brzi doručak ili kafu pre izlaska iz doma, a pritom štedi prostor.

, Trpezarija iz vaših snova, Gradski MagazinBarski sto DS-6094-WT pored svoje standardne namene sadrži i dodatne police za odlaganje tanjira, čaša ili boca omiljenog pića. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da sa njim uklopite barsku stolicu BJ-007, a za ostatak ambijenta u vidu dnevnog boravka možete odabrati dvosed NICA u plavom štofu, uz klub sto BAYONNE koji ima dve police i veoma je funkcionalan.

Bilo koje dizajnersko rešenje da odaberete svakako će biti moderno i praktično, a vodite se time koliki prostor vam je na raspolaganju za trpezariju, kao i da se uklopi u ostatak ambijenta. Možete kombinovati različite elemente, kako biste dobili vašu savršenu kombinaciju za trpezariju iz vaših snova.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: okbet philippines

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin