, Trpezarija u boho stilu, Gradski Magazin

Trpezarija u boho stilu

, Trpezarija u boho stilu, Gradski MagazinKada odlučite da napravite promene u životnom prostoru najbolje je da krenete od stila kojim želite da vam prostor odiše. Bezbrižan, opušten, udoban enterijer, pun života, karakteriše upravo boho stil, oslobođen formalnosti i strogih pravila.

Kombinacija širokog spektra toplih, ali i hladnih boja u pastelnim nijansama, bilo bi dobro rešenje za podove, zidove i krupnije komade nameštaja u ambijentu koji ste odlučili da uređujete u boho stilu. Ono što je uvek dobro rešenje je stilski ujednačen ceo ambijent doma, pa ako ste napravili vaš izbor, opredelili se za ceo ambijent ili možda samo jednu prostoruju, poput trpezarije, onda je vreme da obratite pažnju na detalje stila za koji ste se opredelili. Boho stil, kao trend koji živi kroz nekoliko vekova u dizajnu enterijera, ali i kao životni stil, oseća se u slobodi i raznolikosti izbora. Njegova udobnost je u toplim nijansama, a najbolji su tonovi peska. Ukoliko više volite hladne tonove, birajte pastelne nijanse plave boje i sivu, kao u slučaju enterijera koji krasi trpezarijski sto DT 80X80 u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama G501-2 i zidnom policom KENT ZP , pogodnom za izlaganje dekoracije koja je nezaobilazno obeležje boho stila. Ako imate dodatnog prostora za postavljanje autentičnih dekorativnih detalja možete da razmislite i o  vitrini PRESTO W1D.

Kada su u pitanju ambijenti manjih dimenzija kombinacija trpezarijskih stolica HTC-118 sa trpezarijskim stolom DT 80×80 čine sjajan spoj rustičnog i modernog u svetlim bojama i ostavljaju mnogo mogućnosti da se u vašem boho ambijentu poigrate kombinovanjem dekoracija, floralnim ili geometrijskim motivima, različitim teksturama, a koji mogu da se nađu i na jastucima, tepihu, posuđu. Imajte na umu da je boho stil bez zelenih, osvežavajućih, oaza, skoro nezamisliv.  Trpezarijske stolice HTC-118 možete da uklopite i u prostorno ležernije trpezarije, uz prostraniji sto poput trpezartijskog stola DOMUS 135×80, koji odlikuje privlačna kombinacija drvo i belog dekora. Uz kombinaciju drveta, metala, biljaka i različitih paterna i tekstura, dizajneri Forma Ideale ističu da su dekoracije napravljene od konca ili konopca, npr. mornarsko uže ili tapiserije neutralnih boja, idealne za ovaj stil, i da će dati poseban šarm vašem novom boho ambijentu.

Neka vaš životni prostor postane mesto koje vam daje osećaj podržanosti u vašoj istinskoj prirodi!

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin