Trpezarijske stolice po vašoj meri, Gradski Magazin

Trpezarijske stolice po vašoj meri

Trpezarijske stolice po vašoj meri, Gradski MagazinOmiljeno mesto u domu, koje nam služi za ručavanje, kao i druženje sa porodicom i prijateljima, jeste trpezarija. Kako bi za sve koji u njoj borave bila prijatan ambijent, važno je adekvatno je urediti i sa pažnjom odabrati nameštaj koji će biti u njoj.

Glavni elementi trpezarije su svakako trpezarijski sto i stolice, a trebalo bi obratiti pažnju na ploču trpezarijskog stola, kao i njegovu završnu obradu, dok su trpezarijske stolice zadužene da pruže udobnost. Izbor savršenih trpezarijskih stolica za vaš dom može biti prilično skup i zahtevan zadatak, posebno kada su na raspolaganju beskrajne mogućnosti i nemate predstavu o faktorima koje treba uzeti u obzir pre kupovine „najbolje“ stolice za vašu trpezariju.

Savetuje se da materijal i okvir trpezarijskih stolica budu uklopljeni sa ostatkom dekoracije u trpezariji, a važno je da obratite pažnju na dimenziju trpezarijskog stola, kao i same stolice, kako bi se dobio funkcionalan prostor trpezarije.

U nastavku vam predstavljamo nekoliko stilova trpezarijskih stolica, a vi pronađite one koje su po vašoj meri i  koje možete uklopiti u vašu idealnu trpezariju.

Lako uklopive plastične stolice

Stolice sa plastikom imaju mnogo prednosti u odnosu na ostale, jer se osim trpezarije mogu odlično iskoristiti i kao dodatak baštenskom nameštaju, a uz to su i udobne, lagane, otporne na vodu, moderne i lako prenosive.

Trpezarijske stolice PS-802 u kombinaciji drveta i plastike, koje možete birati u crnoj i beloj boji, omogućavaju kombinaciju stilova, a uz njih bi se odlično uklopio i trpezarijski sto OSCAR TS 160×90.

 Minimalističke stolice

Izvanredan minimalističkih dizajn i savršena ergonomija odlikuju trpezarijsku stolicu NF-901A, dostupnu u crnoj i beloj boji, a zajedno sa trpezarijskim stolom DOMUS 135×80, u kombinaciji belog i beton dekora, doprinosi prozračnosti i vizuelnom efektu prostranosti.

 Drvene stolice

Ukoliko volite drvo dekor, idealan izbor je drveni trpezarijski sto M21F, uz koji odlično idu trpezarijske stolice G504, takođe u dekoru drveta, sa zaobljenom formom i elegantnim okvirom. Mogu da se uklope uz skandinavski i retro stil, a istovremeno pružaju i izuzetnu udobnost i ostavljaju utisak neprolaznog, bez obzira na tip doma. Zelene biljke, koje će dodatno oplemeniti prostor, pravi su izbor dekoracije za ovakav ambijent.

Moderne stolice

Dizajneri enterijera Forma Ideale za moderni ambijent savetuju elegantne trpezarijske stolice KRIS u zelenom štofu, koje čine  spoj udobnosti i savremenog dizajna. Njihov dizajn i forma doprinose posebnoj estetskoj privlačnosti, a uklapaju se i u industrijski stil. Dijagonalna konstrukcija nogara ovih stolica doprinosi fokusu prostorne dinamike, a prigušena zelena boja ravnoteži prostora. Trpezarijski sto koji bi se odlično uklopio u ambijentu sa ovim stolicama jeste trpezarijski sto DARLING atraktivnog i savremenog dizajna.

Nadamo se da ste među ponuđenim modelima trpezarijskih stolica pronašli one koje su vaš idealni izbor i koje će vam pružiti još više uživanja i udobnosti u trpezariji.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!, Gradski Magazin

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!

Maskirani osvetnik Zoro večeras u letnjoj bašti bara Tranzit slavi rođendan, a žurka koja očekuje …

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona: Galaxy Z Flip4 i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin