, TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

TV program koji ne smete propustiti

Ova nedelja je rezervisana za ozbiljne priče i filmove od kojih zastaje dah, a mi vam baš zbog toga predlažemo tri odlična filma koja ćete želeti da pogledate ponovo i kada se završe! Već danas zabeležite termine koji će vam doneti mnogo uzbuđenja! , TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

Za četvrtak vam predlažemo dramu „Arbitraža“, koja će se emitovati od 22:30h na kanlu FilmBox Extra. U ovom filmu finansijski oslabljen tajkun, koji je novac stekao zahvaljujući hedž fondovima, očajnički pokušava da proda svoju trgovinsku imperiju, ali pravi grešku koja ga primorava da se za pomoć obrati na neočekivanom mestu. U ovoj priči će vam se predstaviti Richard Gere, Susan Sarandon i Tim Roth.

U petak će se od 21h, takođe na kanalu FilmBox Extra, emitovati akcija u kojoj ćete moći da gledate fenomenalne glumce kao što su Bradley Cooper,Tom Arnold i Kristen Bell. U filmu „Pogodi i beži“ vozač koji je davno pomagao kriminalcima u begu s mesta zločina, kako bi pomogao svojoj devojci riskira svoj novi identitet koji je dobio u programu zaštite svedoka.

, TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

Još jedan film koji će vas oduševiti, a koji će se emitovati u nedelju od 22:55h na kanalu FilmBox Premium jeste akcija „FBI: Pregovarač“. Agent Lora Maršan jedan je od najboljih pregovarača u talačkim krizama. Ipak, njen problem je to što radi u muško-šovinističkoj sferi. Kada udruži snage sa svojom ćerkom i zaljubi se u njenog partnera, Maršan će se naći u nevolji do guše. Uživajte u ovoj fenomenalnoj priči.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin