, TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

TV program koji ne smete propustiti

Ova nedelja je rezervisana za ozbiljne priče i filmove od kojih zastaje dah, a mi vam baš zbog toga predlažemo tri odlična filma koja ćete želeti da pogledate ponovo i kada se završe! Već danas zabeležite termine koji će vam doneti mnogo uzbuđenja! , TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

Za četvrtak vam predlažemo dramu „Arbitraža“, koja će se emitovati od 22:30h na kanlu FilmBox Extra. U ovom filmu finansijski oslabljen tajkun, koji je novac stekao zahvaljujući hedž fondovima, očajnički pokušava da proda svoju trgovinsku imperiju, ali pravi grešku koja ga primorava da se za pomoć obrati na neočekivanom mestu. U ovoj priči će vam se predstaviti Richard Gere, Susan Sarandon i Tim Roth.

U petak će se od 21h, takođe na kanalu FilmBox Extra, emitovati akcija u kojoj ćete moći da gledate fenomenalne glumce kao što su Bradley Cooper,Tom Arnold i Kristen Bell. U filmu „Pogodi i beži“ vozač koji je davno pomagao kriminalcima u begu s mesta zločina, kako bi pomogao svojoj devojci riskira svoj novi identitet koji je dobio u programu zaštite svedoka.

, TV program koji ne smete propustiti, Gradski Magazin

Još jedan film koji će vas oduševiti, a koji će se emitovati u nedelju od 22:55h na kanalu FilmBox Premium jeste akcija „FBI: Pregovarač“. Agent Lora Maršan jedan je od najboljih pregovarača u talačkim krizama. Ipak, njen problem je to što radi u muško-šovinističkoj sferi. Kada udruži snage sa svojom ćerkom i zaljubi se u njenog partnera, Maršan će se naći u nevolji do guše. Uživajte u ovoj fenomenalnoj priči.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin