321kids, U humanoj misiji! Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!, Gradski Magazin

U humanoj misiji! Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!

Kantautorka Leontina Vukomanović danas je bila svedok događaja koji će znatno doprineti aktivnoj borbi protiv svih vidova nasilja u našoj zemlji.


Fondacija Humana srca i projekat od nacionalnog značaja 3,2,1-Srbija, istoimenog udruženja, ozvaničili su saradnju potpisivanjem protokola o saradnji, a pevačica koja godinama unazad aktivno radi sa decom, jedna je od javnih ličnosti koje su otvoreno podržale sve aktivnosti dveju organizacija.
321kids, U humanoj misiji! Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!, Gradski Magazin
“Humana Srca” i “3,2,1-Srbija”, odnosno “3,2,1-Kids” danas su su ozvaničili udruživanje svih potencijala, a sve sa ciljem da se svaki vid nasilja u našoj zemlji svede na minimum. Profesionalni tim sastavljen od brojnih vrsnih stručnjaka iz više oblasti, obučenih za rad sa decom i roditeljima, sistemski će, kroz niz aktivnosti, u narednom periodu raditi na osnaživanju mentalnog zdravlja dece i roditelja.
Brojne aktivnosti koje će dve organizacije u saradnji sa nadležnim državnim institucijama i lokalnim samoupravama sprovesti širom naše zemlje, u mnogome će doprineti stvaranju zdravog okruženja u kome će odrastati deca u Srbiji.
Humana Srca i 3,2,1-Srbija, odnosno 3,2,1-Kids, organizovali su u proteklom periodu akcije usmerene ka deci i njihovim roditeljima u Srbiji, a tragedije koje su nedavno zadesile našu zemlju, signal su da se svi napori višestruko uvećaju sa zajedničkim ciljem, da se zaustavi svaki vid nasilja, a deci omogući bezbrižno odrastanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

-Umrežavanje dve sjajne organizacije sa ciljem da se unapredi programski sadržaj okrenut deci i porodicama veoma je značajno za Srbiju, ali i ceo region, a profesionalci u Fondaciji Humana srca i Udruženju 3,2,1-Srbija, odnosno 3,2,1-Kids, veoma su posvećeni ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva, rekla je danas Leotnina na događaju upriličenom u sedištu Fondacije Humana Srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 kids (@321kids.rs)

-Ja kao neko koga mališani prepoznaju po radu sa njima, trudim se da obogatim programe koji su posvećeni deci, i baš kao što su moji prethodnici, velikani Donka Špiček i Minja Subota imali običaj da kažu – za decu samo najbolje, rekla je Leontina.
Protokol su potpisali Danijela Vasilijević osnivač Fondacije Humana srca i Siniša Kraljević predsednik Udruženja 3,2,1-Srbija.
-Prva zajednička aktivnost biće realizovana povodom Međunarodnog dana porodice u Kragujevcu, kada planiramo da organizujemo dva veoma sadržajna dana, sa brojnim organizacijama i relevantnim institucijama koje se bave edukacijom, sportom i drugim aktivnostima sa ciljem da osnažimo našu decu, ali i roditelje da lakše prebrode sve prepreke u životu, rekla je između ostalog Danijela Vasilijević.
321kids, U humanoj misiji! Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!, Gradski Magazin
-Misija “3,2,1-Kids” je edukacija dece i roditelja u domenu emocionalne inteligencije, a naši i ciljevi Fondacije Humana srca se poklapaju, pa odatle je i ova saradnja bila logičan sled događaja, rekla je Dragana Tošić iz Udruženja “3,2,1-Srbija” koje je 5. decembra protekle godine pokrenulo istoimeni projekat od nacionalnog značaja.
PRESSSERBIA, 321 Srbija

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin