, U moru filmova, preporučujemo one najbolje, Gradski Magazin

U moru filmova, preporučujemo one najbolje

Komedija, akcija, triler, romantika… Kada želimo da odgledamo kvalitetan film, najčešće lutamo od žanra do žanra kako bismo našli baš onaj koji je po našem ukusu, međutim, ukoliko imamo nekoliko dobrih preporuka, izbor je lak. Zbog toga, mi vam i ove nedelje predlažemo najzanimljivije filmove u kojima ćete definitivno uživati, a na vama je samo da pripremite grickalice.

, U moru filmova, preporučujemo one najbolje, Gradski MagazinZa četvrtak vam zakazujemo upoznavanje sa sledećim glumcima: Tom Hardy, Paul Fox i Kate Maberly. Oni će vam se predstaviti u akciji „Dezerter”, koja će se emitovati na kanalu FilmBox Starts. Pogledajte kako izgleda neočekivano prijateljstvo u konfuznoj i haotičnoj situaciji, gde se Sajmon Mari bori za francusku Legiju stranaca, a Paskal Dipon samo za sebe. Ljudi u ratu preispituju čast, nadu i moral, ali od svega se može pobeći, osim od sebe. Film će početi sa emtiovanjem u 22:35h.

Za subotu vam predlažemo film „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“ u kom ćete videti glumce kao što su Christina Ricci, Hamish Linklater i Lindsey Broad . U ovoj romantičnoj komediji, Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene sa Benom, a kako će ovaj neobičan par pokušavati da se izbori sa novonastalom situacijom saznaćete ako u 22:45h uključite kanal FilmBox Extra.

, U moru filmova, preporučujemo one najbolje, Gradski Magazin

Nakon nedeljnog ručka, opustite se uz zavaban sadržaj na kanalu FilmBox Premium, koji podrazumeva film „Berni“. Ova komedija predstavlja vezu pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda i lokalne matrone dominantnog karaktera. Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater („Škola rocka“), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Film će se emitovati od 17:35h, a glavne uloge tumače Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin