, U njegovom ukusu uživate više od jednog veka, a sada ima novi izgled i ukus koji traje, Gradski Magazin

U njegovom ukusu uživate više od jednog veka, a sada ima novi izgled i ukus koji traje

, U njegovom ukusu uživate više od jednog veka, a sada ima novi izgled i ukus koji traje, Gradski MagazinJoš od davne 1896. godine, Nikšićko daruje zadovoljstvo i beskompromisan kvalitet iskusnim ljubiteljima piva. Sada je ovo legendarno i nadaleko poznato pivo dobilo novi vizuelni identitet, ali je i zadržalo svoj prepoznatljivi duh, uz obogaćenu i modernu notu. Novi izgled i ukus koji traje opravdavaju epitet da je Nikšićko bilo „oduvijek moderno“. Nikšićko tamno je takođe dobilo svoju posebnost novim dizajnom.

Kako i ime kaže, Nikšićko ima snažne veze sa mestom svog porekla, gradom Nikšićem, koji karakterišu jedinstvena kultura i tradicija. Za Nikšić se često može čuti da je to grad koji pamti vekove i predstavlja zapadnu kapiju Crne Gore. Pored bogate istorije i brojnih znamenitosti, Nikšićko pivo je jedan od simbola ovog grada, a u njegovom ukusu ponosno uživaju već generacijama i u našoj zemlji.

Poštujući impresivnu istoriju koju ovaj napitak ima, brend Nikšićko je ostao veran iskonskoj zelenoj boji, koja odiše tradicijom i sofisticiranom elegancijom. Uz dominaciju zelene nijanse, Nikšićko je sada uočljivije sa mnogo više ponosa i samouverenosti u kvalitet koji se nalazi u osnovi ove pivske priče.

Iako danas postoji oko 400 vrsta piva na svetu, Nikšićko je zadržalo svoju prepoznatljivost. U savršeno balansiranom ukusu spajaju se bogata tradicija, visok kvalitet pažljivo biranih sastojaka i neukrotiva svežina prirode kojom je Nikšićko inspirisano. Nema sumnje da će svi ljubitelji još više uživati u Nikšićkom pivu, koje sada ima novi izgled i ukus koji traje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin