, U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!, Gradski Magazin

U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!

Konačno ste našli vremena za sebe i odlučili ste da se posvetite omiljenom hobiju – gledanju filmova. Međutim, i pored bezbroj kanala, potraga za idealnim sadržajem je i dalje neuspešna. Kako bismo vam rešili ovaj „problem“, predlažemo vam dela iz sveta kinematografije u kojima ćete zasigurno uživati., U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!, Gradski Magazin

U četvrtak, od 22:55 na kanalu FilmBox Extra će se emitovati film „Svetioničari“, u kom glavne uloge igraju Mamie Gummer, Blythe Danner i Tom Wisdom. Ovu priču će vam dočarati Set Atkins, koji je čuvar svetionika na dalekoj plaži Kejp Koda. Njegova asistentkinja iznenada napušta posao jer ne može više da toleriše njegove ispade i mizoginiju. Ostavljen je da svetionik čuva potpuno sam, sve dok voda na obalu ne izbaci tajanstvenog mladića, koji izražava želju da postane Setov novi asistent. Ubrzo počinju da razmenjuju priče iz prošlosti i iskustva sa ženama, ali ond adolaze i do trenutka kada će morati da se bore za naklonost predivne Rut Grejam i njene pomoćnice, gđice Baskom.

, U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!, Gradski MagazinZa vikend se možete pripremiti tako što ćete se u petak opustiti uz film „Pisac iz senke“ koji će vam sve vreme držati pažnju. U ovoj misteriji pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život. Glavne uloge tumače Ewan McGregor, Pierce Brosnan i Olivia Williams, a film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 18:55h.

Nedeljno veče „začinite“ uzbudljivim scenama iz filma „Krvne veze“ koji će sa emitovanjem početi u 22:40h, a možete ga pogledati na kanalu FilmBox Stars. Policijski inspektor Fransoa, saznaje da njegov brat, Gejbrijel, izlazi iz zatvora nakon desetogodišnje robije zbog ubistva. Susret između policajca i njegovog starijeg brata je nezgodan, ali bez obzira na to, pokušaće da ostave prošlost za sobom. Gejbrijel želi da se reintegriše u društvo, a Fransoa daje sve od sebe da mu pomogne u tome. Ipak, stvarni svet i demoni prošlosti uskoro će im pokvariti planove. Uživajte u glumi koju će vam doneti Francois Cluzet, Guillaume Canet, Clotilde Hesme, Marie Denarnaud i Mehdi Nebbou.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin