U prodaji „Hoće li nam biti oprošteno?“, Gradski Magazin

U prodaji „Hoće li nam biti oprošteno?“

Novi roman nagrađivane autorke E. M. Houms „Hoće li nam biti oprošteno?“ nalazi se u prodaji širom Srbije.

 

Hari je oduvek zavideo svom mlađem bratu Džordžu, vrhunski uspešnom šefu jedne televizijske mreže, koji ima dvoje dece, divnu kuću i poželjnu ženu – ali Hari takođe zna da je njegov brat opasan čovek ubilačke ćudi. Kad jedan preljubnički poljubac za Dan zahvalnosti podstakne lanac neočekivanih događaja, Džordž konačno potpuno gubi vlast nad sobom, a ishod će toliko uzdrmati život obojici braće da će morati da ga promene iz temelja i pođu u potragu za oproštajem.

 Smestivši gotovo biblijsku temu odnosa dva brata u savremeno domaćinstvo, Houmsova s mnogo humora analizira našu potrebu da budemo blisko povezani sa drugima, da svet oko nas uvek bude smislen kao i mogućnosti da i potpuno slomljena porodica nađe način da se zaceli.

 „Ovo je najveći američki roman našeg vremena.“ Dženet Vinterson

 Za roman „Hoće li nam biti oprošteno?“ Houmsova je dobila nagradu „Women’s Prize for Fiction 2013“. Ovo je jedna od najprestižnijih nagrada koja se dodeljuje u Velikoj Britaniji spisateljicama bilo koje nacionalnosti koje pišu na engleskom jeziku.

 Knjigu „Hoće li nam biti oprošteno?“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs iwww.laguna.rs.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

EXIT, Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!, Gradski Magazin

Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su „Universe“ koje potpisuju Space Motion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin