Najnovije Vesti
kucne ljubimce, U subotu stiže Deda Mraz za kućne ljubimce u Delta City!, Gradski Magazin

U subotu stiže Deda Mraz za kućne ljubimce u Delta City!

Kuce, mace, zeke, cincile i drugi ljubimci, spremite se!

Za sve ljubimce koji su bili dobri u proteklih 365 dana, imamo lepe vesti – u subotu, 29. novembra, u 15 sati, u atrijumu Delta City-ja, biće organizovano veliko prednovogodišnje druženje za kućne ljubimce na koje dolazi i Deda Mraz – naravno, sa poklonima!

 Ali to nije sve…

Pored novogodičnjih poklona i slikanja sa Deda Mrazom, u okviru druzenja za celu porodicu i kućne ljubimce, od 12 sati, bice organizovano i crtanje portreta, oslikavanje motiva životinja po licima najmladjih, dok ce veterinari iz programa „Plavi pas“ odrzati radionicu za decu kako treba da se ophode prema psima.

Kako bi svi ljubimci zasjali u punom sjaju na slikanju sa Deda Mrazom, na raspolaganju ce imati i profesionalne grumere, a posetioci ce imati priliku da se besplatno konsultuju sa veterinarima oko svega sto ih zanima u vezi sa njihovim ljubimcima.

 Prijave za tradicionalno, četvrto po redu, druženje kućnih ljubimaca sa Deda Mrazom u Delta City-ju otvorene su do petka, 28. novembra, do 12 sati, na drustvenoj mrezi www.petface.net

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.