, U SUSRET VIDOVDANU NA ZLATIBORU, Gradski Magazin

U SUSRET VIDOVDANU NA ZLATIBORU

Kulturno-umetničko veče „U susret Vidovdanu“ održano je u „Hotelu Zlatibor Mountin Resort and Spa“. Trojica vrsnih umetnika, glumci Nenad Jezdić, Nebojša Dugalić i Nebojša Milovanović svojim besedama na temu Vidovdana gostovali su na Zlatiboru, a domaćin im je bio upravo „Hotel Zlatibor“. Osim njih, gosti su bili i etno grupa „Trag“ iz Banjaluke sa solistima ansambla „Slavko Mandić“.

Sa željom i namerom da veče „U susret Vidovdanu“ postane tradicionalna manifestacija, povodom koje će se svake godine okupljati na istom mestu glumci, umetnici i drugi mnogobrojni gosti, domaćini „Hotela Zlatibor“, želeli su da na ovaj način obeleže praznik Vidovdan i istaknu važnost održavanja ovakvih manifestacija, koje svakako još više doprinose Zlatiboru, jednom od najvažnijih turističkih centara.

Zlatibor, kao jedna od naših najlepših planina, obiluje mnogobrojnim prirodnim lepotama i atraktivnim lokalitetima. Pored već poznatih mesta poput Stopića pećina, Gostiljskih vodopada, prelepih proplanaka i mogućnosti uživanja tokom cele godine Zlatibor pruža i niz drugih doživljaja. Blizina Andrićgrada, brojnih srednjovekovnih manastira, kao i atraktivni sadržaji za one avanturističkog duha, poput vožnje kvadom i Gold gondolom, takođe su samo neke od brojnih ponuda ove planine u kojima možete uživati i tokom letnje sezone., U SUSRET VIDOVDANU NA ZLATIBORU, Gradski Magazin

„Upravo iz tog razloga naš hotel organizovao je turističko putovanje „Doživi hotel Zlatibor“ za predstavnike medija i svoje partnere, kako bi im dočarao sve prirodne lepote ove planine. Kao predstavnci najsavremenijeg rizorta na ovoj planini sa ponosom ističemo da smo za nešto više od tri meseca ostvarili preko 20.000 noćenja, što za nas predstavlja veliki uspeh i dodatno nas motiviše da nastavimo u istom duhu“, izjavio je Milosav Dunjić, direktor „Hotela Zlatibor Mountain Resort and Spa“.

Hotel Zlatibor Mountin Resort and Spa“ je moderan hotelski kompleks sa mnogobrojnim sadržajima namenjenim svim kategorijama, prvenstveno porodicama sa decom, takođe okrenut kongresnom turizmu, kao i sportskim ekipama koje se pripremaju za takmičenja, čak i na svetskom nivou. To je jedinstveni rizort u zapadnoj Srbiji, koji ima najveći i najsavremeniji spa centar sa četiri bazena, ispunjena magnezijumskom vodom, koja blagotvorno deluje na ceo organizam. Hotel poseduje i kuglanu, bilijar salu i igraonicu za decu za zabavu bez granica, kao i poznati a la carte restoran.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin