, Učinite vaš dom elegantnim i blistavim, Gradski Magazin

Učinite vaš dom elegantnim i blistavim

, Učinite vaš dom elegantnim i blistavim, Gradski MagazinPraznični period je idealno vreme da vaš dom dodatno zablista pomoću praznične dekoracije, a ukoliko želite da stvorite divan magični ambijent i učinite vaš dom elegantnim i blistavim, delimo još neke korisne savete sa vama.

Odličan izbor, kako bi sjaj vašeg doma bio istaknut na najbolji način, jeste da u osnovi ambijenta budu atraktivni elementi kolekcije MOLISE. Odlikuju je otmenost, praktičnost i elegancija, a harmonična kombinacija artisan hrasta, belog bojenog stakla i njegovog sjaja učiniće vaš dnevni boravak prijatnim i toplim prostorom za porodična okupljanja tokom praznika. Ovi materijali čine idealan spoj kreativnog, minimalističkog i veoma privlačnog dizajnerskog rešenja.

Kolekciju MOLISE karakterišu i pravilne linije elemenata, sa frontovima bez rukohvata i “soft-close” mehanizmom zatvaranja. Segmenti sistema elemenata MOLISE su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje skoro čitavog doma.

Efekat sjaja kome doprinose frontovi sa apliciranim belim bojenim staklom može se naglasiti ugradnjom LED rasvete, koja dodatno ističe ove elemente u svakom ambijentu i čini ambijent idealnim mestom za uživanje u večernjim satima.

TV polica MOLISE sastoji se od četiri prostrane i praktične fioke sa frontovima bez rukohvata. Sjajno je i praktično rešenje za dnevni boravak, a ambijentu možete dodati i vitrine MOLISE 2K VS2 i MOLISE 1K VS koje se sastoje od jednog zatvorenog i drugog poluzastakljenog dela, sa dodatnim policama za odlaganje. Kako je za sitnice i dekoraciju uvek potrebno mesto više, pravo dodatno rešenje je zidna polica MOLISE ZP. Pored funkcionalnosti, odlikuje je i njena estetska privlačnost i mogućnost proizvoljnog postavljanja u prostoru.

Trpezarijski sto MOLISE 155×90 odličan je izbor za trpezarijski ambijent, a uz njega se uklapaju trpezarijske stolice VKCY-20086. U prostor možete dodati i komodu MOLISE 4K2F koja je veoma praktična i sastoji se od četiri zatvorena segmenta i dve prostrane fioke.

Kako biste tokom obroka dodatno uživali u prazničnom duhu, potrudite sa da trpezarijski sto dekorišete tako što ćete ga ukrasiti sa novogodišnjim motivima, a u središnjem delu grupišite zelene aranžmane i voće. Možete kombinovati i različite materijale, kombinujući tkaninu sa drvenim i metalnim ukrasima, kako biste postigli lep i uravnotežen izgled.

Sveće na stolu, doprineće svečanoj atmosferi, a daju takođe sjajan i elegantan efekat. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ih rasporedite na trpezarijskom stolu ili komodi da biste stvorili toplinu u ambijentu.

, Učinite vaš dom elegantnim i blistavim, Gradski MagazinKolekcija MOLISE izrađena je i u kombinaciji crnog bojenog stakla i artisan hrasta, u minimalističkom duhu, a u ovom dekoru dostupni su svi elementi kolekcije. Vitrina MOLISE 2K VS2 odličan je primer da se elegancija i sjaj izuzetno ističu i na kolekciji sa crnim bojenim staklom, a sjajno se uklapa u ambijent dnevnog boravka i pravi je izbor za sve one koji preferiraju tamnije enterijere.

Nadamo se da su vam se dopale ideje za uređenje doma elementima kolekcije MOLISE i da će vaš dom dobiti sjaj koji zaslužuje, kao i da ćete uvideti koliko elegancija i blistavost enterijera doprinose dobrom raspoloženju i dodatnoj radosti u domu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin