, Udobnost i toplina za miran san, Gradski Magazin

Udobnost i toplina za miran san

Spavaća soba predstavlja našu ličnu oazu mira, pa njeno uređenje nikako nije zanemarljivo. Ona treba da bude prijatan i harmoničan ambijent u kome ćete uvek moći da se opustite i odmorite.

Kada je u pitanju odabir adekvatnih boja za spavaću sobu, razmislite o kontrastnim nijansama, poput duboke i otmene tamnosive i suptilne i nežne roze. Svetlije nijanse čine da prostor izgleda mirno i prozračno, dok tamnije nijanse stvaraju intimniju atmosferu.

U odnosu na nijanse koje odaberete za sobu, treba da odaberete i odgovarajuće komade nameštaja, a kolekcija KENT nudi odlične elemente koji su lako uklopivi. Bračni krevet KENT, u kombinaciji belog i sivog hrast dezena, unosi pravi dodir otmene klasike, a uz njega se odlično uklapa i komoda KENT 160 3K3F u istom dezenu. Komodu čine tri praktične fioke i tri zatvorena segmenta koja mogu biti idealna dopuna garderobnom delu.

, Udobnost i toplina za miran san, Gradski Magazin
Udobnost i toplina za miran san 4

Pored omiljene knjige, sitnice poput šolje za kafutermo šolje, ukrasnog fenjera, par dekorativnih jastuka, učiniće spavaću sobu još posebnijom za uživanje.

Komadi nameštaja koji imaju ulogu skladištenja, a ujedno i upotpunjuju sam ambijent, uvek predstavljaju pravi izbor. Primer takvog komada je zidna polica KENT, na koju možete postaviti fotografije sa crnim i belim ramomdekorativnu figuru, sveću ili omiljenu knjigu.

Sjajan praktičan komad je pleteni tabure, dostupan u više boja, koji je dodatno mesto za sedenje, a istovremeno ima i dekorativnu ulogu.

Savršen detalj može biti i toplo ćebe preko kreveta, a pored tepiha možete postaviti i antikliznu prostirku u odgovarajućem dezenu.

Noćni ormarić KENT dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu kao odličan dodatak koji možete postaviti pored kreveta, a na njega možete postaviti stonu lampuomiljenu fotografiju i šolju tople čokolade. Dekorativni natpis „HOME“ svakako je detalj koji će utopliti atmosferu.

, Udobnost i toplina za miran san, Gradski Magazin
Udobnost i toplina za miran san 5

Stvaranje toplog ambijenta u spavaćoj sobi je važan ritual, jer ona nije više samo mesto za odmor, već i oaza koja nas podseća na važnost udobnosti i ličnog mira. Potrudite se da od svoje spavaće sobe kreirate ambijent u kome ćete stalno želeti da provodite vreme i opuštate se, a dodatni dekorativni detalji, poput lampiona, uneće poseban sjaj u prostor i nećete moći da mu odolite.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin