, Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak, Gradski Magazin

Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak

Ugaone garniture su vremenom postale simbol svakog dnevnog boravka, jer predstavljaju jedinstven spoj funkcionalnosti, stila i udobnosti. Poznato je da su ugaone gariture  dizajnirane u dosta različitih modela, pa tako za svaki ambijent može da se pronađe garnitura koja je prilagođena ostatku prostora.

U zavisnosti od prostora kojim raspolažemo, svi se trudimo da ovaj deo doma učinimo što funkcionalnijim, a saveti dizajnera enterijera su u tom smislu važni, posebno kada govorimo o pozicioniranju ugaone garniture u prostoru, ali i odabiru boja, stila, pa i komada nameštaja u okruženju, kao i dekoracije.

U  malom dnevnom boravku postavljanje garniture uz zid doprinosi racionalnom korišćenju prostora, a to je važno za neometano kretanje, ali i ostale komade nameštaja, poput stočića za kafu. Ukoliko imate veći dnevni boravak, razmislite o postavljanju garniture u centar prostorije i tako stvorite prijatno okruženje koje je savršeno za druženje, gledanje filmova ili jednostavno opuštanje uz knjigu. U životnom prostoru otvorenog koncepta, ugaona garnitura može biti idealna kao vizuelna podela između prostorija, stvarajući tako zone za različite aktivnosti, bez potrebe za zidovima ili pegradama.

Ugaona garnitura LONG u bež štofu poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona i, zahvaljujući svojim dimenzijama, predstavlja izuzetno praktično rešenje za opremanje životnog prostora.  Karakteriše je savremeni svedeni stil i pogodna je za kombinovanje sa raznovrsnim komadima nameštaja.

, Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak, Gradski Magazin
Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak 4

Neutralne nijanse poput bež, sive i bele se lako mogu prilagoditi različitim enterijerskim stilovima, pa je uvek praktičnije odabrati velike komade nameštaja u neutralnim bojama, kao i tepih u istim nijansama. Kolorit u ambijentu možete oživeti detaljima, bojom zida kao i dekoracijom, poput dekorativnih jastuka sa interesantnim dezenom.

Lepo rešenje za uređenje nešto manjeg dnevnog boravka može biti i ugaona garnitura TOLEDO u bež štofu, sa dekorativnim jastucima u boji kajsije koji  dolaze uz ugaonu garnituru, ali i jastucima drugih boja koji će doprineti osećaju udobnosti.

Garnitura može biti deo, kako modernih, tako i klasičnih enterijerskih rešenja za dnevni boravak, a komad koji će se odlično uklopiti uz nju je klub sto BERT u dekoru artisan hrasta sa belom lak folijom. Pored klub stola, tepih je važan deo kojim treba upotpuniti izgled dnevne sobe, a pravi izbor je tepih ADRIA NEW sa interesantnim dezenom. Kao dodatne praktične elemente možete dodati podnu lampu SANDRA i tabure LILI.

Ukoliko volite da eksperimentišete u uređenju enterijera, kao pravi izbor za vas dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu ugaonu garnituru intenzivnijeg kolora, poput ugaone garniture CLOUD. Može istovremeno biti centralna tačka dnevnog boravka, a uz nju se odlično uklapa tepih TOSCANA u neutralnoj nijansi. Lep detalj je i pleteni tabure, koji će osvežiti ambijent.

, Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak, Gradski Magazin
Ugaone garniture definišu stil i unose komfor u dnevni boravak 5

Važno je da naglasimo značaj odabira prave ugaone garniture. Dobro odabrana ugaona garnitura ne samo da pruža udobnost i estetski ugođaj, već i stvara udoban i prijatan prostor za život. Stoga, odabirom kvalitetne garniture dugoročno investiramo u udobnost i stil našeg doma.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin