Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, a ove nedelje vam nudimo baš takve filmove koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Okupite porodicu ili omiljene prijatelje, udobno se smestite i odvojte par sati za gledanje najkvalitetnijih kadrova.


Početak nedelje treba „razmrdati“ dobrom avanturom, a u tome će vam pomoći animirani, avanturistički film „Šrek 3“ u kom su učestvovali dobro poznati glumci: Mike Myers, Cameron Diaz i Eddie Murphy. Kad se njegov tast kralj Harold teško razboli, od Šreka se očekuje da postane novi vladar Daleke Zemlje. Pošto ne želi da se odrekne svoje voljene močvare, Šrek traži od svojih prijatelja, Magarca i Mačka u Čizmama, da za novog kralja proglase buntovnog Artija. Za to vreme princeza Fijona okuplja ekipu princeza kako bi osujetile puč zlog Lepog Princa. Film će se emitovati u utorak na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 21h.

U četvrtak uključite kanal FilmBox Extra i pogledajte film „Ljubavno gnezdo“. U ovoj komediji Aleks Rouz i Nensi Kendriks su mlad bračni par, koji veruje da su konačno pronašli savršen dom u kom će zasnovati porodicu. Postoji samo jedan problem: starica koja živi iznad njih ne planira da se iseli. Aleks i Nensi očajnički pokušavaju da je ubede da ode, ali njoj ne pada napamet. Njihova kuća iz snova uskoro će se pretvoriti u pravi košmar. Glavne uloge tumače Ben Stiller, Drew Barrymore i Michelle Krusiec.

Za sam kraj vikenda vam predlažemo da odgledate biografsku dramu i mistiku „Profesor i ludak“ koja će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Premium, sa početkom u 21h. Profesor Džejms Mari počinje rad na prikupljanju reči za prvo izdanje Oksfordskog engleskog jezika sredinom 19. veka. Na njegovu adresu ubrzo stiže preko deset hiljada reči od pacijenta zatvorske psihijatrijske ustanove “Brodmor”, dr Vilijama Majnora. U glavnim ulogama su Mel Gibson, Sean Penn i Natalie Dormer.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Film, Prepustite čarima svoje dnevne sobe i uživanjima u najboljoj zabavi, Gradski Magazin

Prepustite čarima svoje dnevne sobe i uživanjima u najboljoj zabavi

Uveliko je počela sezona godišnjih odmora, međutim, ukoliko vaš termin još nije došao na red, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin