Uskršnja dekoracija, Ulepšajte praznični ambijent uskršnjim dekorativnim detaljima, Gradski Magazin

Ulepšajte praznični ambijent uskršnjim dekorativnim detaljima

Uskrs je praznik koji je istovremeno i asocijacija na prolećni period, šarenilo boja i naravno najlepše trenutke provedene sa najdražma. Kako bi ti trenuci postali još čarobniji, potrudire se da dekorišete dom uskršnjim detaljima. Tradicionalna porodična aktivnost za Uskrs jeste farbanje jaja, a sa najdražima možete i dom dekorisati raznoraznom uskršnjom dekoracijom kako biste dodatno ulepšali ugođaj praznika.

Dnevni boravak sa trpezarijom najčešće je glavna prostorija za okupljanja i druženje, a dekoracijom možete svakako ostaviti lični pečat ili ipak ispratiti određene trendove i ideje koje su vam se svidele.

Ukoliko ste pred Uskrs odlučili da osvežite neki kutak u domu, predlažemo da razmislite o trpezariji. Jedna od mogućnosti za osveženje su trpezarijske stolice, koje možete kombinovati sa stolom ili odabrati one koje sadrže i elemente dekora koji se nalazi u ostatku prostorije, poput trpezarijskih stolica ZIM NEVA u belom drvo dekoru. Kada je u pitanju opremanje trpezarije, pored opremanja samog ambijenta, dekoracija je svakako na važnom mestu. Tako za postavljanje i dekoraciju uskršnjeg doručka ili ručka, uz besprekorno beli stolnjak GALA, možete uskladiti komplet većih i manjih tanjira sa neobičnim motivima i vazom prirodnog cveća. Učinićete ovaj kutak raskošnim i upotpuniti uživanje u svakom obroku. Jednostavne čaše za vodu neiozostavni su deo dekoracije trpeze, kao i elegantni escajg, a posuda sa poklopcem može biti zanimljiv detalj ili mesto gde ćete staviti šarena uskršnja jaja.

Asocijacija na vreme praznika jesu takođe odmor i relaksacija. Dok za jedne odmor predstavlja šetnju u prirodi, za druge je to kratka dremka ili uživanje u najudobnijem komadu nameštaja u domu.

Uskršnja dekoracija, Ulepšajte praznični ambijent uskršnjim dekorativnim detaljima, Gradski MagazinUjedno neobičan i udoban komad, a sa druge strane pravi izbor za enterijer ili eksterijer jeste ljuljaška PILOW za maksimalno uživanje. Uz ljuljašku možete da uklopite set stočića ATRIA, a kako biste se ušuškali dodatno sjajan izbor je prekrivač DIAMOND, kao i dekorativni jastuk. Veštačko cveće u saksiji biće divan detalj i oplemeniće prostor za opuštanje.

Uskršnja dekoracija, Ulepšajte praznični ambijent uskršnjim dekorativnim detaljima, Gradski MagazinUkoliko ipak pobedi lepo i toplo vreme za vreme praznika, slobodne dane možete iskoristiti napolju i uživati u proleću, uz veliki izbor baštenskog nameštaja. Za manje terase to mogu biti funkcionalniji setovi poput onih sa mogućnošću sklapanja, dok za kutak u dvorištu dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu par baštenskih stolica SUNRISE, koje su dostupne u više dezena. Takođe možete dodati i omiljen tanji prekrivač DIAMOND, da se nađe u blizini kada zahladni u kasnim popodnevnim satima, kao i dekorativne jastuke da ulepšaju kutak.

Za uživanje uz omiljenu knjigu možete dodati i hladni čaj u teglicama sa slamkom, a dodatnu količinu čaja možete sipati u bokal TRUVA, kako bi vam bio pri ruci.

Možete zaista osmisliti raznorazne kreativne ideje za uskršnju dekoraciju, potrebna je samo kreativnost i volja da probudite čaroliju u domu. Uredite dom tako da svi detalji koje odaberete unesu radost u vaš dom, što je i motiv samog praznika, i na najbolji način i kvalitetno provedite praznične dane sa najdražima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin