, Umetnost uređenja svečane trpeze, Gradski Magazin

Umetnost uređenja svečane trpeze

Uređenje svečane trpeze je prilika da se izrazi kreativnost i ljubav prema detaljima. Svaki element ima svoju ulogu, stvarajući celinu koja slavi život i bliskost. U tim trenucima, dom postaje mesto gde se stvaraju nezaboravne uspomene i gde se oseća prava vrednost zajedništva.

Svaka činija, svaka čaša sa sobom nosi priču i nasleđe, predstavljajući spoj prošlosti i sadašnjosti. Detalji poput elegantnih tanjira i čaša ne samo da zadovoljavaju čula, već stvaraju harmoniju u prostoru doprinoseći važnosti trenutka koji se deli za stolom, a u nastavku teksta dajemo vam još ideja za dekoraciju.

Trpezarijski sto JERSEY u dekoru flagstaf hrasta doprineće sofisticiranosti ambijenta. Uz njega odaberite udobne i elegantne stolice koje će se ukopiti u svečanu atmosferu u vašoj trpezariji. Trpezarijska stolica DINA S u svetlo braon štofu predstavlja izuzetno praktično i moderno rešenje, sa izraženom estetskom crtom koja unosi posebnost u svaki ambijent.

, Umetnost uređenja svečane trpeze, Gradski Magazin
Umetnost uređenja svečane trpeze 4

Komoda CORSICA u istom dekoru kao sto odlično bi se uklopila u ambijent, a u uglu pored komode možete postaviti podnu lampu ATMOSPHERA. Najbolje je da odaberete tepih u neutralnoj nijansi, poput tepiha ADRIA NEW.

Kako biste ostavili lep utisak već na prvi pogled, započnite dekoraciju trpeze od središnjeg dela stola. Postavite svečani nadstolnjak SECRET DE GOURMET i podmetače, a zatim nadogradite izgled trpeze dodavanjem ostalih detalja. Za tradicionalniji utisak dodajte vence i bajkovita svetla, možete da uključite i cveće za moderniji izgled.

, Umetnost uređenja svečane trpeze, Gradski Magazin
Umetnost uređenja svečane trpeze 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale kao uvek odličan izbor za elegantan izgled trpeze predlažu crne desertne tanjire, a možete postaviti i desertne tanjire SECRET DE GOURMET. Zdravica vinom je naravno neizostavna u svečanim trenucima, a vinske čaše SECRET DE GOURMET doprineće eleganciji trpeze. Fenjer je sjajan prazničan detalj, kao i sveće, a možete kombinovati sveće ATMOSPHERA u beloj i žutoj boji.

Kroz pažljivo odabrane detalje, doprinosimo stvaranju tople atmosfere čineći svaki trenutak za stolom nezaboravnim. U tom spoju estetike i emocija, svečana trpeza postaje mesto gde se stvaraju posebni trenuci za celu porodicu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin