UNIQA, UNIQA MUZIČKI SPEKTAKL NA 31. BEOGRADSKOM MARATONU   , Gradski Magazin

UNIQA MUZIČKI SPEKTAKL NA 31. BEOGRADSKOM MARATONU  

UNIQA osiguranje u subotu 21. aprila u okviru 31. Beogradskog maratona organizovaće tradicionalnu muzičku aveniju na potezu od Londona do Terazija, kao i na Brankovom mostu.


UNIQA, UNIQA MUZIČKI SPEKTAKL NA 31. BEOGRADSKOM MARATONU   , Gradski Magazin

Beogradski maraton produžio je saradnju sa UNIQA osiguranjem, pa će kao i prethodnih pet godina ova renomirana osiguravajuća kuća osigurati sve učesnike trke zadovoljstva, ali i polumaratonce i maratonce. Takođe, UNIQA osiguranje će 31. Beogradskom maratonu dati poseban doprinos kroz atraktivan prateći program organizacijom muzičkog spektakla. Naime, od Londona do Terazija biće organizovana muzička avenija, gde će podršku maratoncima davati trubači, DJ-evi i bubnjari. Na Brankovom mostu bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem bodriće trkače prilikom odlaska na Novi Beograd, ali i u povratku kako bi im pomogli da istraju u poslednjoj i najtežoj deonici maratonske i polumaratonske trke. Ovogodišnja novina je još jedan muzički punkt sa bubnjarima na mostu na Adi.

UNIQA, UNIQA MUZIČKI SPEKTAKL NA 31. BEOGRADSKOM MARATONU   , Gradski Magazin

Specijalni gost UNIQA osiguranja na ovogodišnjem maratonu biće Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije sa kojom ova osiguravajuća kuća ima dugogodišnju saradnju.

 

“Ponosni smo što ćemo i u naredne tri godine biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine o  sigurnosti svih učesnika. Osim što podržava maraton, UNIQA i ove godine podržava i maratonce, ali i kroz dobru zabavu mnogobrojne posetioce maratona.

Subota, 21. april je dan za motivaciju, volju, ostvarenje sna i nove uspehe. Zbog toga ćemo i  ove godine podržati sve takmičare muzičkim programom u okviru UNIQA muzičke avenije, i tako im pružiti dodatni podsticaj  da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan” rekla je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

 UNIQA, UNIQA MUZIČKI SPEKTAKL NA 31. BEOGRADSKOM MARATONU   , Gradski Magazin

Poseban muzički program doprineće da i ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

 

“Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem. UNIQA osiguranje brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi, kao i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima”, istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

 

PRessSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin