Najnovije Vesti
UNIQA osiguranje dobitnik dva priznanja od velikog značaja, Gradski Magazin

UNIQA osiguranje dobitnik dva priznanja od velikog značaja

UNIQA osiguranje dobitnik dva priznanja od velikog značaja „Corporate Superbrands 2015/2016“ i „Firma od poverenja 2016“

UNIQA osiguranje, zahvaljujući svom profesionalnom i uspešnom poslovanju, postala je dobitnik dva priznanja od velikog značaja – „Corporate Superbrands 2015/2016“ i „Firma od poverenja 2016“.

Kao društveno odgovorni član zajednice i jedna od pet najuspešnijih osiguravajućih kuća u Srbiji, UNIQA osiguranje je za 10 godina uspešnog rada u Srbiji, dobila značajno priznanje – „Corporate Superbrands 2015/2016“.

Priznanje se dodeljuje sa željom da se skrene pažnja na kompanije, projekte i organizacije koje posebnu pažnju posvećuju odgovornosti prema potrošačima u vezi sa kvalitetom, doslednošću, pouzdanošću i opštim „identitetom“ koji svaki brend označava. Ostvarenim priznanjem “Corporate Superbrands 2015/2016” za 10 godina rada u Srbiji, UNIQA, kao snažan i prepoznatljiv brend, još jednom je potvrdila ukazano poverenje od strane korisnika usluga i šire javnosti.

Nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji, “Superbrands” predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova koja se dodeljuje u više od 80 zemalja širom sveta. Dobijanjem statusa “Superbrands Srbija 2015/6”, kompanije i drugi dobitnici ovog prestižnog priznanja iz Srbije, pridružili su se globalnoj Superbrands porodici.

Pored priznanja „Corporate Superbrands 2015/2016“, UNIQA osiguranje je dobitnik još jednog priznanja „Firma od poverenja 2016“. Ovo priznanje dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenta je na osnovu koeficijenta mišljenja korisnika usluga na bazi inovativne metode internet istraživanja, koji ukazuju na odsustvo negativnih komentara. Ovim sertifikatom, UNIQA je prikazala svoju besprekornu internet reputaciju potvrđenu od strane njenih korisnika i saradnika. Centar za istraživanje mišljenja klijenata posluje od 2013. godine u osam evropskih zemalja među kojima su i Mađarska, Poljska, Slovenija, Češka, Rumunija, Estonija i Bugarska.

Decenija kvalitetnog i odgovoronog poslovanja koju kompanija UNIQA ima iza sebe, koje podrazumeva poseban odnos prema životnoj sredini, društvu, tržištu, prepoznavanje potreba klijenata, inovativni pristup, poouzdanost, efikasnost, i postizanjem najviših standarda u poslovanju i zabeleženih uspeha, rezultiralo je osvajanjem ova dva značajna priznanja.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

UHVATITE VAŠU ĆURKU PRE NEGO ŠTO ODLETI!, Gradski Magazin

UHVATITE VAŠU ĆURKU PRE NEGO ŠTO ODLETI!

BRUKA ĆURKA JE BAGET OBROK SENDVIČ KOJI GOVORI SVE SVETSKE JEZIKE I JEDAN JE OD …

Leave a Reply

Your email address will not be published.