Najnovije Vesti
UNIQA osiguranje, UNIQA osiguranje: PODRŠKA KOJA OSIGURAVA MEDALJE, Gradski Magazin

UNIQA osiguranje: PODRŠKA KOJA OSIGURAVA MEDALJE

UNIQA osiguranje, kao zvanično osiguranjeg našeg Olimpijskog tima, nastavlja da pruža podršku našim Olimpijcima.

Ostalo je manje od dve nedelje do početka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Naši sportisti, predstavnici Srbije, uzbuđeni su, spremni i što je najvažnije – osigurani, jer je UNIQA osiguranje zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije.

Među poslednjima, ali potpuno zasluženo, kartu za Rio dobili su i naši košarkaši predvođeni Sašom Đorđevićem, koji su nakon završenih priprema na Kopaoniku, otputovali u Argentinu, gde će igrati tri utakmice pre odlaska u Olimpijsko selo, 2. avgusta. UNIQA osiguranje, UNIQA osiguranje: PODRŠKA KOJA OSIGURAVA MEDALJE, Gradski Magazin

“Očekivanja od igara su velika, jer je košarka mezimica sporta u Srbiji, tako da i mi sami želimo da najbolje predstavljamo svoju zemlju. Imamo velike ambicije i ne bežimo od odgovornosti – idemo da se “pobijemo” za medalju. A na tom putu, UNIQA je izabrala nas sportiste kao svoje promotere, i to ne samo u košarci, nego i u mnogim drugim sportovima. Imajući takvu kompaniju kao partnera za nas je krucijalno u pokušajima da ostvarimo svoje snove i dođemo do najboljih rezultata, što potvrđuje činjenicu da je saradnja vrhunskih kompanija i sportskih kolektiva neophodna za vrhunske rezultate na oba polja – kako biznisa, tako i sporta”, rekao je Aleksandar Saša Đorđevic, UNIQA ambasador i selektor kosarkaške  reprezentacije Srbije.

UNIQA osiguranje, UNIQA osiguranje: PODRŠKA KOJA OSIGURAVA MEDALJE, Gradski Magazin

I vaterpolisti Srbije sa velikim entuzijazmom očekuju dan kada će se otisnuti put Rija i zaigrati na Olimpijadi.

“Očekivanje su nam velika. Svi žele da osvojimo zlato, a i nama je to jedina medalja koja nam nedostaje. Nadam se da ćemo uspeti da ga osvojimo. Trenutno aktivno treniramo, iako su prošle dve nedelje najzahtevnijih priprema, a za kraj putujemo u Italiju na završni deo priprema”, rekao je Sava Ranđelović, vaterpolo reprezentativac i istakao da im puno znači podrška UNIQA osiuranja, kao jedne od najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.

Njegov saigrač, Nikola Jakšić, po prvi put biće deo Olimpijske reprezentacije.

“Ovo su mi prve Olimpijske igre i ja se nadam da će sve biti kako treba. Znam da smo favoriti, ali videćemo kako će sve odvijati, neću ništa da govorim i obećavam. Mi već mesec ipo dana intenzivno treniramo, ali se trudimo da uspostavimo balans – da imamo vremena i da se odmorimo, ali i da vredno radimo. Samo tako možemo postići željene rezultate”, odao nam je Jakšić.

UNIQA osiguranje, UNIQA osiguranje: PODRŠKA KOJA OSIGURAVA MEDALJE, Gradski Magazin

I kajakaš Marko Tomićević braniće boje Srbije na Olipijskim Igrama i to 17. i 18. avgusta kada je njegova trka u dvosedu.

“Pripremamo se i pshički i fizički. Na osnovu dosadašnjih trka, s punim pravom možemo da se nadamo medalji. Do sada, na dva svetska prvenstva imamo bronze, a i ove godine smo na svakom takmičenju na kome smo nastupili uzeli medelje. Kako idemo u najjačoj formi na Olimpijadu, siguran sam da ćemo osvojiti jednu od medalja”, iskren je Marko Tomićević.

UNIQA olimpijski promo  tim sakupio se nedavno, poslednji put pred odlazak u Rio, kako bi zajedno pozvali sve ljubitelje sporta da ih bodre i prate tokom Olimpijskih igara!

Pored Saše Đorđevića, Marka Tomićevića i vaterpolista, u promo timu UNIQA osiguranja na putu za Rio  je i plivač Velimir Stojanović, koji se trenutno nalazi u Južnoj Americi na poslednjim pripremama pred Olimpijadu.

UNIQA osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. Sponzor je Vaterpolo saveza Srbije, podržava realizaciju Beogradskog maratona, sarađuje sa Fondacijom Nataša Kovačević, dok je glavni promoter UNIQA osiguranja naš proslavljeni selektor Aleksandar Đorđević.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.