Najnovije Vesti
sponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazin

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

UNIQA grupa je ponosni sponzor i sigurni partner Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama koje se održavaju u Austriji od 18. do 24. marta 2017.

sponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazinsponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazin

I u Srbiji, UNIQA osiguranje je godinama unazad prepoznato kao kompanija koja predano ulaže u sport. Proteklih decenija, UNIQA osiguranje sarađivalo je s najvećim imenima svetskog i evropskog sporta. U Srbiji, ova kompanija, samo tokom prethodne godine podržala je brojne sportske manifestacije, ali i postala zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije.

UNIQA je veoma ponosna što je prepoznala značaj i važnost manifestacije kao što su Zimske olimpijske igre za osobe sa specijalnim potrebama i što je donela odluku da podrži najhrabrije i najupornije sportiste koji su uprkos izazovima odlučili da život posvete sportu.

Ljudima s intelektualnim invaliditetom, sport u velikoj meri pomaže da postignu značajne uspehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života.

sponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazin

Srpsku reprezentaciju na Zimskim olimpijskim igrama za osobe sa specijalnim potrebama čini 27 članova: 20 sportista, 5 trenera i 2 delegata. Naši sportisti takmičiće se u nordijskom trčanju i alpskom skijanju.

Motivisani velikim uspesima srpskih olimpijaca, UNIQA osiguranje takođe sprovodi I veliku kampanju za podršku našem timu. Cilj ove kampanje je da što veći broj građana postavi svoje fotografije s maskotama Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Larom i Luisom, na zvanični Fejsbuk profil UNIQA osiguranja uz hešteg #Make2017Better. Što više ovakvih fotografija bude objavljeno, naš nacionalni tim ima veću šansu da osvoji značajnu novčanu podršku.

Ovu humanitarnu akciju već su podržali naši vaterpolo reprezentativci, kao i proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović koji su kao profesionalni sportisti najbolji dokaz koliko je truda i posvećenosti neophodno za velike sportske uspehe.

Pored njih, u ovoj akciji već učestvuju i brojni poslovni partneri, klijenti, kao i zaposleni UNIQA osiguranja. 


GLASAJTE ZA UNIQA OSIGURANJE:

sponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazin

sponzor, UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Gradski Magazin

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

Višekratne ekološke vrećice za voće i povrće, Gradski Magazin

Višekratne ekološke vrećice za voće i povrće

U odabranim Maxi, Tempo, Shop&Go prodavnicama i u Mega Maksiju, na odeljenju pijace, kupcima su …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.