, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu atmosferu. U poslednje vreme, crni mat detalji su postali veoma zanimljivi u paleti svih dizajnera enterijera i estetskih entuzijasta. Njihova elegancija i sofisticiranost donose notu luksuza i elegancije u svaki prostor. U ovom tekstu istražujemo kako ih koristiti u uređenju doma, fokusirajući se na sistem elemenata MAYENNE – spoj drvo dekora i modernog dizajna.

Sistem elemenata MAYENNE za uređenje dnevnog boravka biće omiljen odabir ljubitelja drvo dekora i modernog dizajna. Kombinacija crnih detalja na staklenim ramovima, frontovima, ručicama i nogarima, čini savršen spoj sa artisan hrastom, koji dominira ovim sistemom elemenata, i idealan je izbor za atraktivne ambijente.

Kolekciju MAYENNE za opremanje dnevnog boravka čine vitrine različitih dimenzija, nekoliko modela TV polica, zidna polica, kao i klub stočić.

TV polica MAYENNE TV 150 3K1F2V, u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne mat folije, doprineće da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Poseduje zatvoren i otvoren segment, kao i jednu fioku. Uz ovu TV policu možete kombinovati vitrine MAYENNE 1K VS1 i MAYENNE 2K VS1, a iznad TV police možete postaviti i zidnu policu MAYENNE ZP.

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin
Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera 4

Idealni dodatak ovakvom ambijentu jesu detalji dekoracije sa crnim tonovima ili staklenih površina, poput vaza, veštačkog cveća poput veštačkog pampasazidnog sata, ramova za fotografije, fenjera…

Još jedan odličan komad iz kolekcije MAYENNE jeste komoda MAYENNE 3K3F u istom dezenu, kao i ostatak elemenata iz iste kolekcije. Pored toga što se lako kombinuje sa drugim elementima, odlikuje je praktičnost, jer može poslužiti i u opremanju manjeg kutka jedne prostorije, spvaće sobe ili predsoblja.

Jednom ovakvom komodom možete upotpuniti kutak za uživanje i čitanje, a odličan dodatak bila bi fotelja CAZAR u sivom štofu, koja poseduje detalj crnih metalnih nogara.

Kada smo kod crnih detalja, veliki izbor dekoracije i dopunskog programa odlikuju upravo materijali u staklu, drvo dekoru, crnim i sivim nijansama.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz komade nameštaja iz kolekcije MAYENNE uklopite crnu mat podnu lampu sa metalnim nogarima, a na gornju površinu vitrine ili komode možete postaviti ram za fotografijedekorativni fenjer, kao i malo veštačko cveće u saksiji ili epruveti.

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin
Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera 5

Bez obzira na to da li se koriste u minimalističkom dizajnu, industrijskom ambijentu ili klasičnom enterijeru, crni mat detalji pružaju kontrast i naglašavaju estetiku prostora, ali i dekor sa kojim se kombinuju. Ipak, važno je imati na umu da je balans ključan, a kombinacijom sa drugim bojama i teksturama možete dodatno obogatiti prostor. Nadamo se da smo vas inspirisali da koristite crne detalje kako biste stvorili prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i stil.

Crni detalji donose savršen kontrast i naglašavaju celokupnu estetiku prostora. Važno je da pronađete balans u njihovoj upotrebi, kombinujući ih sa drugim bojama i teksturama radi obogaćivanja prostora. Inspiracija za kreativno korišćenje crnih detalja ne poznaje granice, jer crni detalji istovremeno dodaju eleganciju i savremenost. Zato, neka vaš prostor odražava vašu jedinstvenu estetiku i stil, uz dodir raskoši koji crni detalji pružaju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin