VENTARTLY DEVOJKE, UPOZNAJTE VENTARTLY DEVOJKE, ČIJA MUZIKA LEČI! (VIDEO), Gradski Magazin

UPOZNAJTE VENTARTLY DEVOJKE, ČIJA MUZIKA LEČI! (VIDEO)

Kada vas neko pita “Kako je bilo na svadbi?”, podrazumeva se da će jedna od prvih stavki u odgovoru biti sumiranje muzike, bilo da je u pitanju bend zadužen za dobru atmosferu ili akustični ansambl čija je uloga da ovekoveči zanimljiv uvod i dočeka goste.


Naravno, mladenci treba da izaberu muziku koja  je prvenstveno po njihovoj meri i ukusu, jer ako mlada nije vesela i zadovoljna, neće biti ni gosti. Potkovane trinaestogodišnjim iskustvom u kvartetu “Habanera” , kao i muziciranjem na mnogobrojnim venčanjima, Nina Birač i Milica Grujić, došle su na ideju da osnuju agenciju “VentArtly”, čiji je zadatak da odgovori potrebama mladenaca koji tragaju za pravim muzičkim sadržajem za svoje venčanje. A ovih dana, kada su mnoge proslave otkazane ili odložene, šarmantne muzičarke i njihove kolege redovno izbacuju različite snimke uz kućnog ambijenta, smatrajući da je muzika lekovita i tokom vanrednog stanja.
 
Sve nas je zatekao ovaj nevidljivi neprijatelj zvani COVID 19 i svi smo se našli u “nebranom grožđu”. Nikome nije lako i svako na svoj način pokušava da prevaziđe datu situaciju. Mi smo shvatili da ljudima možemo barem malo pomoći u toj borbi tako što ćemo im prezentovati lepu muziku i tako im slati pozitivnu energiju i osmehe, kaže Milica, uz savet da misli fokusiramo na one lepe trenutke koji će neminovno doći.
VENTARTLY DEVOJKE, UPOZNAJTE VENTARTLY DEVOJKE, ČIJA MUZIKA LEČI! (VIDEO), Gradski Magazin
“VentArtly” u svojoj ponudi ima 10 ansambala- sa harfom, gitarom, violinom, električnom violinom…U pitanju su solo instrumenti, dua, tria i kvartet, koji izvode pop i rock obrade. Svaki od sastava može se pohvaliti sjajnim vizuelnim identitetom, profesionalnim pristupom i muzičkim kvalitetom.
Kada govorimo o uvodnoj muzici na venčanju, nešto nesvakidašnje bi svakako bila kombinacija harfe i violine. Takođe, za izlazak torte predlažemo električnu violinu koja bi nastupila sa DJ-em, te bi na jedinstven način napravila zanimljiv presek i podigla atmosferu. Za ovakvu vrstu nastupa je dovoljno angažovanje od sat i po do dva, u zavisnosti od toga da li mladenci žele da pokrivamo i fotografisanje ili ne. Ukoliko je reč o korporativnoj ili poslovnoj proslavi gde je akcenat na razgovoru među saradnicima, mi smo podobni i za celovečernji nastup- muzika koju izvodimo je nenametljiva i prijatna, odnosno idealna podloga za dobro ugovaranje budućih saradnji, objašnjava Nina.
Ako imate bilo kakve nedoumice vezano za muziku za vaše venčanje, rođendane ili neku drugu proslavu, treba vam savet ili inspiracija, ili prosto želite da uživate uz dobru muziku, posetite sajt http://www.ventartly.com/ , gde vas čekaju brojne korisne informacije koje su ove vredne devojke pripremile.
Do tada izdvajamo jedno od njihovih izvođenja:

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

Exit, EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!, Gradski Magazin

EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!

Proteklog vikenda održan je veliki EXIT Belgrade Takeover, koji je uz tri dana programa i …

Bijelo dugme, Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!, Gradski Magazin

Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!

U restoranu “Tri šešira” u Skadarliji održana je konferencija za medije povodom dočeka Nove godine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin