Najnovije Vesti
Upoznali smo Dudu Alapaču, Upoznali smo Dudu Alapaču!, Gradski Magazin

Upoznali smo Dudu Alapaču!

Upoznali smo Dudu Alapaču u Mikser hausu

U Mikser hausu u četvrtak, 25. avgusta predstavljena je knjiga „Dnevnik čuda Dude Alapače“ Daniele Bakić. Duda Alapača je naziv kolumne koja izlazi više od jedne decenije u časopisu Lepota i zdravlje, i jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Laguna je nedavno objavila Dudine priče u knjizi „Dnevnika čuda Dude Alapače“. O knjizi su, pored autorke, govorile Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica časopisa Lepota i zdravlje, i Una Senić, voditeljka Jutarnjeg programa na Play radiju i Pole Dance Fitnes instruktorka.

Junakinja knjige Duda je savremena žena koja se podjednako dobro snalazi u ulozi poslovne žene, majke, ćerke, supruge i prijateljice. Daniela je objasnila je da je krivac za čitavu priču Lidija Ćulibrk, urednica magazina Lepota i zdravlje.

„Stigao mi je mejl u kome je pisalo da bi bilo lepo da započnemo pisanje neke kolumne koja će govoriti o savremenoj ženi sa svim njenim vrlinama, manama, problemima i sitnicama sa kojima se susreće svaka od nas“, rekla je Daniela Bakić.

„Mi živimo s Dudom, znamo sve njene probleme, trenutke sreće i tuge, kako vaspitava svoje dete i kakva je u odnosu sa svojim mužem. To je definitivno svaka od nas“, istakla je, između ostalog, urednica magazina Lepota i zdravlje i zahvalila Danieli na dugogodišnjoj saradnji.

Za Unu Senić najveća vrednost ove knjige je u tome da su priče duhovite, simpatične i da sve žene mogu da se identifikuju sa Dudom i njenim prijateljicama. Nju fascinira da je Duda ostala u duši dete koje se hrabro bori sa izazovima savremenog sveta.

Daniela je priznala da je lik Dude samo delimično sličan njoj, ali da se i ona bori za iste vrednosti.

Promociju su posebnom učinili i kolači koje je lično spremila Daniela Bakić i tako u praksi potvrdila da je zaista sjajna domaćica kao i junakinja njene knjige „Dnevnik čuda Dude Alapače“.

Promocija knjige bila je „začinjena“ i predstavljanjem septembarskog broja magazina Lepota i zdravlje, a sve to uz osveženje sa porukom ljubavi za koje se pobrinula Jana.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Leave a Reply

Your email address will not be published.