URBAN, URBAN SA “ČETVORKOM” U MIKSER HOUSE-U, Gradski Magazin

URBAN SA “ČETVORKOM” U MIKSER HOUSE-U

DAMIR URBAN SA “ČETVORKOM” U MIKSER HOUSE-U 21. MARTA

Nakon albuma i koncerta karijere čuveni muzičar nastupa u Beogradu

Nakon što je krajem prošle godine izdao novi album i tačno mesec dana od koncerta karijere u prepunom Domu sportova u Zagrebu, jedan od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, Damir Urban, odžaće koncert u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46), prvog dana proleća, 21. marta 2015. godine.

Damir Urban je sa svojom “Četvorkom” 21. februara održao koncert karijere u Domu sportova u Zagrebu, dugoočekivani nastup pred masovnijom publikom, i oduševio prepunu i dva dana ranije rasprodatu dvoranu. Repertoarom koji je obuhvatio sve faze njegove tridesetogodišnje karijere, od Laufera do aktuelnog albuma “Mamut”, prepoznatljivim intimnim delom programa i kratkim filmovima koji su pratili pojedine pesme Urban je pokazao zašto je jedan od najcenjenijih muzičara, autora i protagonista u regionu.

Beogradska publika će imati priliku da se u tu činjenicu uveri prvog dana proleća, 21. marta, kada će Urban&4 nastupiti u Mikser House-u. Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman izvešće 21. marta i pesme sa aktuelnog albuma “Mamut”, sa kojeg su se već izdvojili singlovi “Sutra ćemo pričati” i “Priđi mi bliže”, a koji po reakcijama i mišljenju kako kritike tako i publike, spade u sam vrh svega što su Urban i Četvorka stvorili od 1996. do danas.

Pevač, tekstopisac, gitarista, Damir Urban je prepoznatljivo ime stekao već nakon prvog “Laufer” albuma. Nakon  rasformiravanja po mnogima jednog od najbećih hrvatskih rok bendova ikada, karijeru nastavlja 1996. godine sa bendom “4”, uspešno izvedenim zaokretom u zvuku na albumu “Otrovna kiša”, nakon kojeg su usledili legendarni “Žena dijete” i singlovi  “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Samo”, “Ruke”. Album “Retro” iz 2004. doneo je, nakon šestogodišnje pauze, veliki hit “Mjesta za mene”, nakon kojeg je 2009. usledilo izdanje “Hello”, a 2012. i nagrađeni EP “Kundera”.

Karte za koncert su u prodaji od ponedeljka, 23. februara, u podne, na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi). Prvih 200 karata dostupno je po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara za jednu i 1600 dinara za dve ulaznice.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin