, Uređenje predsoblja zaslužuje posebnu pažnju, Gradski Magazin

Uređenje predsoblja zaslužuje posebnu pažnju

Glavne prostorije u domu se uglavom uređuju veoma posvećeno, dok prostorije koje su prolazne često budu nepravedno zanemarene. Jedna od njih je predsoblje, koje bi svakako trebalo urediti sa posebnom pažnjom, s obzirom na to da odaje prvi utisak o domu i onima koji u njemu žive.

Trudite se da predsoblje prilagodite željenom stilu, ali i potrebama, kako bi bilo funkcionalno za svakodnevno korišćenje. Neka bude dovoljno mesta za odlaganje jakni i kaputa, torbi, ključeva, ali tako da se ne naruši estetika ambijenta. U zavisnosti od kvadrature prostora, predsoblje možete brzo i lako srediti korišćenjem jednog ili više komada nameštaja, a u nastavku delimo sa vama korisne savete i ideje.

, Uređenje predsoblja zaslužuje posebnu pažnju, Gradski MagazinUkoliko je vaše predsoblje prostranije, a dopada vam se kombinacija modernog i rustičnog, pravi izbor jeste sistem elemenata VALENCIA za uređenje predsoblja. Ovaj sistem je raspoloživ u dve kombinacije dekora – artisan hrast koji daje topliju estetiku enterijeru i bela mat folija, ili pak siva, ukoliko je vaš izbor monohromatsko rešenje. Završni detalj na komadima iz ove kolekcije, koji naglašava čistinu, jednostavni dizajn i pravilnu dizajnersku liniju, jesu crne ručice.

Element predsoblja VALENCIA P2 OG sa ogledalom na jednom krilu sjajno je estetsko rešenje, ali istovremeno i veoma praktično, a sa komodom VALENCIA 2K4F čini savršenu kombinaciju za predsoblje. Gornju površinu komode možete dodatno dekorisati sitnicama, a odličan dekorativan, ali i funkcionalan detalj bi bila antiklizna prostirka sa geometrijskim elementima.

U predsoblju često može doći do nagomilavanja stvari koje koristite svakodnevno, ili onih koje sezonski menjate. Bilo da su u pitanju zimske jakne ili letnji šeširi, svakako je važno da prostor bude uredan i pregledan. Idealno rešenje za skladištenje stvari, a ujedno i estetski privlačan komad nameštaja za predsoblje, jeste ormar LEON. Veoma je praktičan komad nameštaja i idealan za organizaciju stvari, jer sadrži odeljke sa policama, šinu za kačenje, ali i otvoren deo za dekoraciju ili mesto za tašnu i ključeve. U opak beloj je boji, pa bi se uz njega savršeno uklopio čiviluk u beloj boji.

Trpezarijska stolica VRP-001 može biti sjajan dodatak ambijentu, a pritom je i praktično rešenje prilikom obuvanja. Dekorativni element sa kojim nećete pogrešiti je moderan zidni sat.

Ukoliko je kvadratura stana mala, možete osmisliti predsoblje otvorenog tipa, tako da bude manje i da se na njega ujedno nastavlja ulazak u dnevni boravak. Za idejna rešenja tog tipa najbolje se uklapaju komode, koje možete uskladiti sa dekorom ostatka nameštaja u tom otvorenom prostoru.

, Uređenje predsoblja zaslužuje posebnu pažnju, Gradski MagazinKomoda VARADERO, koju čini kombinacija zatvorenih polica i fioka, predstavlja odličan i praktičan komad nemeštaja koji bi se uklopio u estetiku predsoblja. Kao sjajan dekorativan detalj, koji neće zauzeti dodatni prostor, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu zidno ogledalo, koje je neizostavan deo pri ulasku i izlasku iz doma. Možete dekorisati i gornju površinu komode, a odličan komad su dekorativni ispisi u drvetu, koji će vam uvek poželeti dobrodošlicu. Za još bolji efekat dodajte interesantnu dekorativnu, ali i praktičnu, antikliznu podnu prostirku.

Nadamo se da su vam se dopale ideje koje smo podelili sa vama i da će vas inspirisati za kreiranje predsoblja koje će biti po meri vašeg doma i ostaviti sjajan utisak svima koji vas posete.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin