, Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila, Gradski Magazin

Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila

Prva stvar koju primetimo kada ulazimo u nečiji dom jeste predsoblje. Ova prostorija nije samo prolaz, već predstavlja prelaz iz spoljnog sveta u intimnu sferu doma. Važnost predsoblja ogleda se u njegovoj funkcionalnosti, organizaciji i estetici.

Svakako najvažnija uloga svakog predsoblja jeste odlaganje i skladištenje stvari. Održavanje urednosti u predsoblju je od suštinskog značaja, jer to nije samo pitanje izgleda, već i način da se očuva harmonija u celom domu.

Praktičan komad namenjen predsoblju za što bolje sortiranje i odlaganje stvari je cipelar MENORCA 2K OG. Pored toga što sadrži police za skladištenje obuće i drugih neophodnih sitnica, ovaj dvokrilni clipelar kao benefit ima i ogledala, na oba fronta, koja su svakako neizostavni deo svakog predsoblja. Cipelar je dostupan u tri dezena – opak beloj, drvo dekoru artisan hrasta, kao i u drvo dekoru sivog hrasta, a uz njega možete uklopiti i element TENERIFE, kako biste dobili dodatni prostor za stvari i ujedno obezbedili dodatnu površinu za odlaganje ključeva, torbi itd.

Kao dekorativni i ujedno korisni detalj možete dodati tabure u odgovarajućim dezenima i dimenzijama, poput taburea TRAPEZ XL ili manjeg taburea LILI, na koji možete postaviti i dekorativni jastuk ATMOSPHERA. Od dodatne dekoracije možete postaviti umetničku sliku iznad komode, u pletenu korpu ATMOSPHERA možete staviti biljku ili da vam služi za odlaganje sitnica, a nemojte izostaviti ni antikliznu prostirku u zanimljivom dezenu.

, Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila, Gradski Magazin
Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila 4

Ukoliko želite u domu izgled klasičnog predsoblja, vaš izbor može biti predsoblje CAPITELLO, koje odlikuju zatvoreno mesto za odlaganje, mesto ze sedenje, čiviluk, otvoreno mesto za skladištenje, kao i dodatno mesto za kačenje stvari. Dobar izbor je i po tome što se može lepo uklopiti u predsoblja manje kvarature, ali i sa kombinacijom dodatnog nameštaja u većim predsobljima.

Uz ovaj element u prostor možete dodati i otvorenu policu NEWCASTLE koja bi bila idealna za omiljeno cveće, dekorativnu sliku ili stonu lampu MARINAAntiklizna prostirka sa crno-belim dezenom odlično bi se uklopila uz pomenute elemente.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu GARONA kao neizostavni komad nameštaja, koji odgovara skoro svakoj prostoriji u domu. Dostupna je u tri dezena – opak beloj, drvo dekoru artisan ili sivog hrasta. Praktičan je izbor kao mesto za skladištenje, na njenu gornju površinu možete postaviti ram sa fotografijom ili sveću, a iznad komode okačite ogledalo, koje je istovremeno funkcionalan i estetski detalj. Pored komode bi se odlično uklopio i tabure LILI.

, Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila, Gradski Magazin
Uređenje predsoblja kao izraz ličnog stila 5

Kroz pažljivo odabrane elemente, organizaciju i estetske dodatke, predsoblje može postati mesto najtoplije dobrodošlice. Pravilno postavljeni komadi nameštaja ne samo da obezbeđuju organizaciju i funkcionalnost, već i dodaju lični pečat prostoru. Stoga, posvetite pažnju detaljima prilikom uređenja predsoblja, jer je to prva slika koju gosti vide, a vi svakodnevno ulazite u taj prostor, te je važno da se osećate toplinu ulaska u vaš dom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin