USKORO! Novi serijal – Najlepše žene XX i XXI veka, Gradski Magazin

USKORO! Novi serijal – Najlepše žene XX i XXI veka

Najlepše žene XX i XXI veka, uskoro na Gradskom magazinu

Pored prvog serijala na Gradskom magazinu, koji još uvek traje, imam tu moralnu obavezu da prikažem da je svet oko nas u suštini lep. Da, imamo one negativne i loše stvari, u to se uveravamo svaki dan. Neke su inspirisane našim okruženjem, međutim neke i samim osećajem kad pročitate neki moj rad iz komšijske serije zloglasnih ubica. Ovim putem Vam se obraćam jer želim da najavim nešto skroz suprotno, nešto od čega ćemo, makar mi muškarci, imati lep prizor pred očima. Činjenica je da tokom života uživamo u koegzistenciji sa suprotnim polom. Tu je vizuelno, fizičko i mentalno privlačenje ili netrpeljivost. Da ne detaljišem previše. Treba da smo srećni što smo bili najbrži kad je to bilo najpotrebnije i pobedili u trci života.  Sada jedni sa drugima ulepšavamo ovu igru zvanu život, dok ne dođe ’’Game over’’. Verovatno sam ostao neshvaćen, ali verujem da će vam sad biti jasno. Dobrodošli u serijal najlepših žena XX i XXI veka. Nećemo se ograničavati na broj, jednostavno ćemo ih Vam predstavljati. Nećemo biti subjektivni kao što to inače rade naše kolege preko bare, jer na njihovim listama od 100 najlepših žena, njih 105 je iz Amerike. Treba biti objektivan i reći, toliko su graciozne i ženstvene da će se mnogi zapitati zašto nam novi trendovi promovišu selektivnu lepotu, kad je ona ipak u očima posmatrača. Konkurencija je užasno velika, što naš izbor čini težim. Mart mesec je onaj period u godini kad dolazi proleće i sve se budi. Momci probudite svoja čula.

Tokom prošlog i početkom ovog veka svaka decenija imala je svoje lepotice i dame koje su bile popularne kod muškaraca. Naravno kako neki red nalaže serijal počinjemo povratkom u 1900te godine, kad je moda bila drugačija a seksepil ili je bio zabranjen ili potpuno drugačije tumačen.

Naravno čuveni žiri je Gradski magazin i da, imamo određeni kredibilitet!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Brankov most sanacija, VAŽNA INFORMACIJA ZA BEOGRAĐANE: U ponedeljak počinje sanacija Brankovog mosta, Gradski Magazin

VAŽNA INFORMACIJA ZA BEOGRAĐANE: U ponedeljak počinje sanacija Brankovog mosta

Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković objavio je na Tviteru da u ponedeljak počinje sanacija Brankovog …

KOMPANIJA LESAFFRE TRADICIONALNO DONIRALA HLEB I PECIVA ZVEČANSKOJ

Tradicionalno, povodom obeležavanja „Svetskog dana hleba”, kompanija Lesaffre je i ove godine donirala pekarske proizvode …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin