klubu, Uskršnja nedelja u klubu Bitefartcafe, Gradski Magazin

Uskršnja nedelja u klubu Bitefartcafe

Praznična sedmica donosi svirke parnim danima u Bitefartcafe klubu.

Vikend se ne čeka, već dobra atmosfera počinje već u utorak. Ako još uvek niste čuli, utorkom možete produžiti u Bitefartcafe posle posla i sresti neke drage i poznate ljude na piću. Ipak, ovo nije klasičan afterwork party, već tematski određeno okupljanje, zamišljeno kao Apres Ski. Uz bend El Jazzyra, poput onih bendova koji se mogu čuti na najpoznatim skijalištima sveta, uživaćete u opuštajućoj i odličnoj svirci, dok ćete moći da se poslužite skijaškim specijalitetima i ukusnim kuvanim vinom. Apres ski traje od 18- 21h, a ove nedelje će i sam prostor Bitefartcafe-a dobiti zimsku dekoraciju kako bismo se prebacili u neke snežnije krajeve.

klubu, Uskršnja nedelja u klubu Bitefartcafe, Gradski Magazin

Program sa petka se ove nedelje, zbog praznika, premešta na četvrtak, kada u Bitefartcafe posle više od mesec dana stiže Girls, Boys and Toys. Ovaj bend predvode tri energične devojke, koje u izvođenju “muških pesama” vokalno i energetski pariraju bilo kom muškom vokalu. One su vesele, one đuskaju, one to prenose na publiku. Petak je neradan dan, iskoristite ovaj četvrtak.

klubu, Uskršnja nedelja u klubu Bitefartcafe, Gradski Magazin

U subotu će, u predahu između dva praznika, nastupiti kultni MAKAO. Njih sigurno znate kao inovatore koji su posao DJ-a preneli na živ bend. Zamislite haus muziku uz komunikaciju sa muzičarima na bini koji joj daju život i prave atmosferu. Neprocenljivo. Makao počinje svirku u 23h, a vi možete doći i ranije da zauzmete mesta.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin