, Ušuškani jesenji ambijent, Gradski Magazin

Ušuškani jesenji ambijent

Jesen je definitivno godišnje doba najbogatije bojama, a šareno lišće koje nas okružuje tokom šetnje inspiriše da jesenju atmosferu prenesemo i u dom. Enterijer možete oplemeniti zemljanim tonovima, kao i dekorativnim detaljima, a u kreiranju ušuškanog jesenjeg ambijenta mogu vam pomoći i floralni dezeni.

Ukoliko u vašem dnevnom boravku ima dovoljno prirodne svetlosti i odlučili ste se da akcentni zid bude u smelijoj tamnoj nijansi, predlažemo da odaberete tapetu sa floralnim printom, pazeći da sam dizajn  paterna ne bude sezonski. Možete odabrati tapete sa listovima u boji starog zlata na tamnoj pozadini, čiji dezen lako možete implementirati uz bilo koji odabir nameštaja i sezonsku dekoraciju.

, Ušuškani jesenji ambijent, Gradski MagazinTV polica ORENSE, u dekoru artisan hrasta i crne, moderno je rešenje koje se odlično uklapa u svaki ambijent, kao i uz svaku sezonsku dekoraciju. Ne zauzima ni mnogo prostora, pa je odličan izbor za akcentni zid koji neće puno prekriti, a dodaće mu potrebnu ravnotežu svojim jednostavnim dizajnom i linijama.

U slučaju da niste sigurni da je slika u ramu pravi izbor uz šarenu tapetu, sigurno rešenje biće dekorativno ogledalo, poput atraktivnog seta ogledala. Ogledalo je uvek potrebno u domu, pogotovo ukoliko je manjih dimenzija i praktično da ne zauzima previše prostora. Kako su zaobljena ogledala izuzetno atraktivna u ambijentima doma, pored praktičnosti treba istaći i njihovu estetiku, a set od tri ogledala različitih dimenzija, koja se međusobno idealno uklapaju i koja su deo jedne veće celine, idealno je rešenje za vaš životni prostor.

Floralni print možete kombinovati i u vidu tekstila, poput posteljine na krevetu. Ne bojte se da mešate floralni print ukoliko imate neki patern na tepihu. Važno je samo da vodite računa da ili patern na tepihu ili floralni dezen na posteljini bude manjeg kontrasta. Posteljinu u floralnom dezenu možete kombinovati kako sa jednobojnim dekorativnim prekrivačima i jastučnicama, poput prekrivača i jastučnice DIAMOND, tako i sa jastučnicama sa natpisima, ili čak sa krupnim tufnama, poput jastučnice POLKA.

Eleganciji prostora kojim vladaju neutralne boje doprinosi najbolje komad nameštaja u nekoj jarkoj boji, pa vaš izbor može biti fotelja BRIŽ u žutoj boji, uz koju se savršeno slažu pomenuti dekorativni elementi.

Čak i ako u vašem enterijeru već preovlađuju tople zemljane nijanse kojima ćete lako dodati jesenju dekoraciju, moguće je uvesti floralne šare kroz dekorativne komade, poput jastučnice. Braon tonovi idealna su podloga za uvođenje manjih floralnih dezena, koji će u pravim nijansama samo osvežiti jesenji ambijent.

, Ušuškani jesenji ambijent, Gradski MagazinU trpezarijskom prostoru u braon tonovima, trpezarijski sto OSCAR u artisan hrastu sjajan je izbor za centralni deo, a dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ga kombinujete uz trpezarijske stolice HTC 316, koje sa ugaonom garniturom GRANADA čine prostor elegantnijim.

Hladnije vreme inspiriše na nalaženje što više načina da dom učinite prijatnijim i toplijim, a to možete postići dodavanjem jesenje dekoracije – cveća, žutog lišća, mirisnih sveća… Bogati cvetni printovi na dekorativnim elementima su prekrasan odabir za jesen, ali savršen su detalj u domu i tokom cele godine.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin