TV kutak, Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja, Gradski Magazin

Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja

Opuštanje posle svakodnenih obaveza svakako je najbolje u ambijentu TV kutka, uz omiljeni film ili seriju. U zavisnosti od potreba, kao i raspoloživog prostora, možete stvoriti funkcionalan i estetski privlačan TV kutak koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

TV polica GRENOBLE, u kombinaciji dekora opak bele, flagstaf hrasta i bele lak folije, dizajnirana je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru, a u kombinaciji sa zidnom policom BURGUNDY ZP u odgovarajućem dekoru, čini jednu kako estetsku, tako i funkcionalnu celinu.

TV kutak, Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja, Gradski Magazin
Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja 4

Televizor može biti na površini TV police ili postavljen na zid pomoću nosača, kako vam se bolje uklopi. Kako biste upotpunili ambijent idealno rešenje je podna lampa 40F7274-1F, modernog dizajna, koja će takođe doprineti estetksom izgledu dnevnog boravka, a doprineće i prijatnijoj atmosferi dok uživate uz omiljenu seriju ili film.

Dodavanjem pažljivo odabranih dekorativnih detalja, poput veštačkog cveća u saksiji ATMOSPHERAramova sa omiljenim fotografijama ili motivacionim porukama, svećama i svećnjacima, utoplićete prostoriju i učiniti da postane glavni kutak za uživanje.

Uz zasebnu TV policu uvek možete dodati pomoćni stočić, komodu ili ipak otvorenu policu po izboru, sve u zavisnosti od prostora koji opremate.

TV polica BRETAGNA TV 150 izrađena je u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije, kao i artisan hrast folije, koji unose osvežavajuću estetiku u ambijent. Drvene ručice povezuju dekore u jednu estetsku celinu, dok visoki nogari ističu njihovu eleganciju.

Dva bočna zatvorena segmenta, praktična fioka, kao i otvorena polica, doprinose funkcionalnoj organizaciji dnevnog boravka. Ova TV polica je deo istoimenog sistema elemenata za uređenje ambijenta dnevnog boravka, koje odlikuju karakteristike modernog dizajna ujedinjene sa prefinjenom notom elegancije.

Otvorena polica TOMAR 5 u istom dekoru kao TV polica BRETAGNA idealan je izbor za odlaganje omiljenih  knjiga, suvenira ili propratne dekoracije. Kao dekoraciju možete birati sveću u staklenoj posudi ATMOSPHERAram za fotografijuumetničku slikufenjer sa staklenim svećnjakom ili veštačko cveće u saksiji, sve u zavisnosti šta vam se najbolje uklopi.

Odličan komad u ovom ambijentu bila bi fotelja MARTIN u zelenom štofu, a lep dodatak bio bi i beli pleteni tabure.

Regal CANTAL, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog laka, estetski je veoma autentično rešenje, a dizajniran je tako da zadovolji funkcionalne zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru koji čine otvorene i zatvorene police za odlaganje, kao i prostor predviđen za TV uređaj i ostalu audio-vizuelnu opremu.

TV kutak, Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja, Gradski Magazin
Uz uređen TV kutak do maksimalnog uživanja 5

Regal ima dovoljno prostora i za knjige i ostale dekorativne sitnice, a dizajneri enterijera Forma Ideale dele savet da police na najbolji način mogu krasiti detalji poput svećnjakafenjeraveštačkog cveća u saksiji bonsaipoklon seta ATMOSPHERA ili veštačkog cveća u staklenoj posudi.

Prilikom uređenja TV kutka najvažnije je uspostaviti harmoniju između estetike i funkcionalnosti. Kombinacija pažljivo odabranih komada nameštaja, zajedno sa dekorativnim detaljima koji će dopineti ulepšavanju samog ambijenta, ne samo da će obogatiti vizuelni doživljaj, nego će i učiniti da ovaj prostor postane omiljeno mesto za okupljanje i druženje sa prijateljima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin