, Uživajte u blistavom i nežnom enterijeru, Gradski Magazin

Uživajte u blistavom i nežnom enterijeru

, Uživajte u blistavom i nežnom enterijeru, Gradski MagazinPri uređenju enterijera često se opredeljujemo upravo za one obojene u belo, budući da se trendovi menjaju iz sezone u sezonu. Enterijer u beloj boji doprinosi nežnosti i blistavosti ambijenta, a istovremeno je vanvremenski i uvek aktuelan. Međutim, čak i pri odabiru bele boje, uvek su prisutne dileme koje nijanse bele ili koju podržavajuću neutralnu boju odabrati.

Kada se kombinuju nijanse bele boje, važno je da to bude sa čisto belom, a ambijent se mogu dodati i toplije bele nijanse ili hladnije bele nijanse. Ono što treba izbegavati je kombinovanje toplih i hladnih nijansi bele, jer u tom slučaju hladno bele nijanse mogu izgledati zaprljano i pokvariti celokupni utisak.

Savet je da se belim ambijentima uvek dodaju detalji poput zelenih biljki, segmenata neutralnih boja, raznovrsnih tekstura, malo kontrasta koji mogu biti i u dekoracijama, što će biti od koristi da se izbegne sterilnost. Regal ROSSO je odličan primer uklapanja bele i dekora betona, dok bi zid u puder roze boji, koja u sebi sadrži peščane nijanse, uneo u ambijent neophodnu toplinu. Izgledu prostora sjajno bi doprinela i fotelja BARSELONA, sa modernim metalnim nožicama i dekorativnim jastučetom sa kontrastnom bojom, ali i sa upadljivim paternom i teksturom.

Za spavaće sobe u beloj boji, preporučuju se kombinacije čisto bele sa toplijim nijansama bele, ali i sa neutralnim bojama iz toplijeg spektra. Uvek je dobrodošao i dekor drveta, a i sve bež nijanse, što se može videti na primeru kreveta CASTELLO 120, koji ima uzglavlje u neutralnoj bež nijansi.

Bela boja se sjajno uklapa i u ambijent radne sobe, a kombinacija kompjuter stola LIBER u čisto beloj boji i stolice HTC-118 predstavlja odlično rešenje i pravu meru koja je potrebna koncentraciji i kreativnosti.

Sve u svemu, bela boja unosi svetlost, prozračnost, čistoću i svežinu u naš životni stil i enterijer. Ukoliko imamo mogućnosti da osvetljene ambijente obojimo u nijanse bele i neutralne tonove, dobijamo dodatnu inspiraciju i podsticaj da pored sveta koji je oko nas koji smo pažljivo gradili, pustimo obilje svetlosti i u naš unutrašnji svet.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin