, Uživajte u sopstvenom bioskopu u kući, Gradski Magazin

Uživajte u sopstvenom bioskopu u kući

, Uživajte u sopstvenom bioskopu u kući, Gradski MagazinIako važe za omiljene dane, petak, subota i nedelja nam često služe i da završimo sve obaveze za koje nismo imali vremena tokom sedmice, međutim, i u najvećem poslu uvek treba naći vremena za kvalitetan odmor, a jedan od najboljih načina za to jeste uživanje uz najzanimljivije filmove na FilmBox kanalima.

U petak od 22:55h na kanalu FilmBox Premium će se emitovati film „Kik bokser“, a glavne uloge ovog ostvarenja tumače Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio i Dennis Chan. Ovaj film opisuje priču američkog šampiona tajlandskog boksa, koji ostane paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa tajlandskim šampionom, nakon čega se njegov brat zavetuje na osvetu. Uživajte u spoju akcije i trilera!

Ukoliko volite romantične komedije, ne smete propustiti film „Ponovo pisati“ koji će se emitovati u subotu. Oskarom nagrađeni pisac, koji je zapao u krizu, napušta Holivud i odlazi na Istočnu obalu da predaje pisanje scenarija na fakultetu. Tu se zaljubljuje u samohranu majku, studentkinju tog fakulteta, a kako se njihova priča razvija saznaćete ako u 19:15h uključite kanal FilmBox Extra.

, Uživajte u sopstvenom bioskopu u kući, Gradski MagazinNakon svih obaveza, nedeljno veče rezervišite za opuštanje u kom ćete saznati nešto novo.  Od 21h, takođe na FilmBox Premium kanalu, emitovaće se film „Boemska rapsodija“, koja predstavlja priču o legendarnom britanskom rok sastavu Queen i pevaču Frediju Merkjuriju, sve do njihovog čuvenog nastupa na Live Aid koncertu 1985. godine. U glavnim ulogama su Rami Malek, Lucy Boynton i Gwilym Lee.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin