, Uživajte u sreći i blagostanju u svom domu, Gradski Magazin

Uživajte u sreći i blagostanju u svom domu

, Uživajte u sreći i blagostanju u svom domu, Gradski MagazinDom je mesto koje svima predstavlja utočište, pa je iz tog razloga važno u njemu stvoriti toplu atmosferu i naći načine za uživanje u ugodnim, šarmantnim i posebnim trenucima. I najmanji izlazak iz rutine u intimnost i sreću, bilo sa sobom ili sa vama najbližima, računa se u zbiru dobrog i srećnog života, pa upravo zbog toga svaki trenutak treba na najbolji način i iskoristiti.

Za umetnost stvaranja toplog i privlačnog prostora za sebe, prijatelje i porodicu u domu, tajna je u jednostavnosti. Umirujući osećaj stvaraju beli i neutralni tonovi, a jednostavni detalji su sve što je potrebno za pretvaranje vašeg doma u utočište. Savet je da izbegavate previše plastike ili akrila i držite se prirodnih materijala, a drvene završne obrade savršene su za ovu estetiku enterijera i pomažu da se prenese osećaj pročišćenog prostora. Samim tim, za trpezarijski ambijent odličan izbor je trpezarijski sto TOLEDO TS 155×90, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dezena, uz koji se savršeno uklapaju trpezarijske stolice HTC-316.

Dašak umetnosti uneće dubinu i šarm u vaš dom i prikazati delom i vaš karakter. Dajte lični pečat ambijentu uramljenim porodičnim fotografijama, koje možete postaviti na komodu UMBRIA 3K4F, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, koja će doprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima.

Teksture u dizajnu enterijera, poput tepiha, žičanih korpi i jastučića, su neophodne, jer stvaraju slojeve i doprinose izgledu ambijenta. Manje je uglavnom više, pa je sasvim dovoljno da kao dekoraciju dodate nekoliko jednostavnih detalja, poput mirisnih sveća, zidne umetnosti ili elegantna svetla, koji će uticati i na vaše dobro raspoloženje.

Savet je da obavezan deo vašeg enterijera budu i sobne biljke, koje čine čuda u domu osvetljavajući i osvežavajući prostor. One su i estetski prijatne i pomažu u poboljšanju prijatne atmosfere.

Najjednostavniji način kombinovanja tekstura jeste izlaganje elemenata koje ste ranije možda želeli da sakrijete, poput drvenih podnih obloga i izloženih zidova od opeke. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da pronađete mirno mesto ili ugao u svom domu, uključujući mnogo slojeva i tekstura zajedno sa jastucima, biljkama, ćebadima i, naravno, industrijskim svetlima, kako biste stvorili sigurno utočište za uživanje. Centralni deo tog kutka može biti ležaj COMET u svetlo zelenom štofu, uz koji se slažu klub sto BJ-9395 i klub sto BJ-9852Polica BS1932 je sjajan komad, koji vam može poslužiti za izlaganje brojnih sitnica, a doprineće i estetici prostora. Ukoliko nemate dovoljno prostora da napravite udobno mesto za trenutke sreće, možete iskoristiti čak i ćošak vaše spavaće sobe.

Ono što je najvažnije jeste da vaš dom i vama i svima koji vas posete predstavlja prijatno okruženje, ispunjeno mirom i blagostanjem, što ćete postići kada ga uredite sa ljubavlju i oplemenite propratnom dekoracijom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin