, Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!

I ove nedelje ste odličili da više vremena posvetite sebi, svojim hobijima, a među njima je svakako i gledanje filmova? Priskačemo vam u pomoć sa naslovima i pričama koje ćete obožavati! , Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski Magazin

U četvrtak se možete zabaviti uz fenomenalnu komediju „Fatalni izgled“ koja govori o tinejdžeru koji se nosi sa manama i prednostima svoje smrtonosne privlačnosti. U kakvim će se sve situacijama naći možete saznati ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Extra.

Ukoliko ste ljubitelj akcija, petak veče možete da provedete uz kanal FilmBox Premium i film „Trgovina kožom“. Ovaj film opisuje bivšeg ubicu koji, kada naleti na svodnika i očajnu devojku pod njegovom kontrolom, odlučuje da je izvuče iz kandži brutalnih gangstera, za koje ljudska bića predstavljaju valutu. Film će početi sa emitovanjem od 22:45h.

, Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski MagazinU subotu se pripremite za fenomenalni triler „Čovek od poverenja“ koji će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars. Ovaj film predstavlja priču o Beriju Monkovu, mladom harizmatičnom biznismenu koji postaje imućni direktor i stiže do samog vrha uz pomoć laži, prevara i krađe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Direktni letovi za fudbalske navijače iz Beograda do Nemačke na utakmice grupne faze reprezentacije Srbije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin