, Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!

I ove nedelje ste odličili da više vremena posvetite sebi, svojim hobijima, a među njima je svakako i gledanje filmova? Priskačemo vam u pomoć sa naslovima i pričama koje ćete obožavati! , Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski Magazin

U četvrtak se možete zabaviti uz fenomenalnu komediju „Fatalni izgled“ koja govori o tinejdžeru koji se nosi sa manama i prednostima svoje smrtonosne privlačnosti. U kakvim će se sve situacijama naći možete saznati ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Extra.

Ukoliko ste ljubitelj akcija, petak veče možete da provedete uz kanal FilmBox Premium i film „Trgovina kožom“. Ovaj film opisuje bivšeg ubicu koji, kada naleti na svodnika i očajnu devojku pod njegovom kontrolom, odlučuje da je izvuče iz kandži brutalnih gangstera, za koje ljudska bića predstavljaju valutu. Film će početi sa emitovanjem od 22:45h.

, Uživate u gledanju filmova? Ove naslove ne smete propustiti!, Gradski MagazinU subotu se pripremite za fenomenalni triler „Čovek od poverenja“ koji će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars. Ovaj film predstavlja priču o Beriju Monkovu, mladom harizmatičnom biznismenu koji postaje imućni direktor i stiže do samog vrha uz pomoć laži, prevara i krađe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin