, Vaš savršeni kutak za čitanje, Gradski Magazin

Vaš savršeni kutak za čitanje

Vreme provedeno uz kvalitetnu knjigu je uvek kvalitetno i dragoceno, posebno u vrtlogu svakodnevnih obaveza. Zato se trudite da neđete vremena za čitanje, a kako biste te momente učinili posebnim, najbolje je da odredite kutak u domu koji će biti namenjen samo za čitanje.

Ukoliko vam je potrebna inspiracija da osmislite svoj kutak za čitanje, delimo sa vama neke savete i ideje za uređenje enterijera, koji će doprineti da on što lepše izgleda i priušti vam potpuno uživanje.

, Vaš savršeni kutak za čitanje, Gradski MagazinDeo vašeg kutka može biti otvorena polica MAURO (MXXR431) na koju ćete postaviti knjige koje će biti uvek spremne za čitanje. Atraktivan detalj u enterijeru je fotelja CUBA, koja će svojim savremenim dizajnom i udobnošću upotpuniti ambijent i u estetskom i u praktičnom smislu. Štof fotelje možete izabrati po štof karti, a izbor dezena je veoma raznolik. Fotelju dekorišite jastučetom koje svojom bojom može uneti potrebnu dinamiku, a sasvim sigurno će doprineti i dodatnoj udobnosti.

Okretanje stranica vašeg omiljenog romana ili časopisa biće još prijatnije uz meko ćebe i toplu šoljicu kafe pored vas.

Ukoliko kutak za čitanje kreirate na maloj površini, na primer u delu veće prostorije, pored prozora, vodite računa o pozicioniranju nameštaja za sedenje, ali i o pozicioniranju police za knjige. Ukoliko njom ne želite da pregradite deo prostora, možete je staviti pored zida. To mogu biti i dve police, ukoliko se za tim pokaže potreba. Manju uvek možete koristiti za dekoraciju, lampu ili mesto na koje ćete moći da spustite šolju kafe ili čaja.

, Vaš savršeni kutak za čitanje, Gradski MagazinFotelja LISA formom koja prati položaj vašeg tela doprinosi potpunom osećaju udobnosti i komfora, a mogućnost izbora boje njenog štofa takođe je jako važna, jer će jedino u boji koja vam potpuno prija fotelja imati pravu ulogu u ovom kutku. Police VKS-80061 i VKS-80058 unose jedinstvenu estetiku u koncept životnog prostora zahvaljujući efektnom spoju polica u dekoru drveta i metalne konstrukcije. Kako su otvorene, veoma su praktične i pružaju mnogo prostora za izlaganje, kao i mogućnost za zanimljive enterijerske ideje.

Ukoliko nemate dovoljno prostora da napravite zasebnu prostoriju za čitanje, lako možete napraviti vizuelnu razliku između kutka za čitanje i ostatka životnog prostora, koristeći tapete sa geometrijskom šarom, koje će akcentovati deo zida. Dodajte kutku udobnu fotelju i lampu i dobićete savršeno mesto da se isključite uz dobru knjigu.

Udobna i mekana fotelja JOY naglasiće komfor prostora u kome se nalazi. Adekvatan klub sto je veoma praktičan komad, na koji možete odložiti svoje osveženje, a sjajan izbor je klub sto VKCT 50132 u kombinaciji drvo dekora i metala. Neizostavan deo kutka za čitanje je svakako polica, a otvorena polica VKS-80061 odlično će se uklopiti uz ove komade.

, Vaš savršeni kutak za čitanje, Gradski MagazinUkoliko želite da uživate u čitanju sa dragom osobom, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da kreirate kutak za dvoje, za koji su idealan spoj dve fotelje BARSELONA, koje možete birati u tri različita dezena. Ovo rešenje zahteva malo više prostora, ali ovakav kutak neće biti samo mesto za čitanje, već i za momente razgovora i uživanja. Polica za knjige MAURO u beton dekoru odličan je kontrast zemljanim tonovima predloženog ambijenta, dok pleteni taburei mogu biti odlična potpora pri sedenju ukoliko imate potrebu da ispravite noge.

Verujemo da su ideje koje smo podelili sa vama dovoljno inspirativne da vas pokrenu da osmislite kako bi izgledao vaš savršeni kutak za čitanje. Najvažnije je da odaberete deo ambijenta u kome se najprijatnije osećate i u okviru koga ćete uživati u potpunosti.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin